Mega-Guide: 30 σαμπουάν πραγματικά για κάθε ανάγκη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-Guide: 30 σαμπουάν πραγματικά για κάθε ανάγκη

Αν δεν βρεις εδώ το δικό σου τότε δεν ξέρουμε τι να πούμε.

Το σαμπουάν είναι ένα προϊόν που πάντα υπάρχει στο μπάνιο μας αλλά το πώς φτάνει στο μπάνιο μας είναι μία άλλη υπόθεση. Κάποιες φορές το επιλέγουμε με βάση τη μυρωδιά του. Άλλες μας το προτείνει ο κομμωτής μας. Μερικές φορές ψάχνουμε λίγο περισσότερο και το διαλέγουμε σύμφωνα με αυτό που νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε… όχι, όχι δεν λειτουργούμε όλες με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν και φανατικές των σαμπουάν που δεν αλλάζουν μάρκα και είδος παρά μόνο αν καταργηθεί αλλά ούτε αυτό είναι σωστό.

Τα μαλλιά βλέπεις αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε και καθώς εμείς προσπαθούμε να τους αλλάξουμε χρώμα ή στιλ. Κάπως έτσι αλλάζουν και οι ανάγκες τους και η επιλογή του σαμπουάν πρέπει να γίνεται λίγο πιο προσεκτικά. Ναι, πράγματι, οι μάσκες και τα προϊόντα περιποίησης κάνουν την πιο εντατική δουλειά αλλά το σαμπουάν παρέχει τη βάση επάνω στην οποία θα δράσουν όλα τα υπόλοιπα προϊόντα. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι μιλάμε για ένα προϊόν που μπορεί να μοιάζει λιγότερο σημαντικό αλλά είναι το Α στο Ω της περιποίησης.

MEGA SHAMPOO

Πώς θα διαλέξεις λοιπόν το σωστό σαμπουάν; Τι πρέπει να κάνεις αν τα μαλλιά σου έχουν πολλαπλές ανάγκες (λιπαρή ρίζα και ξηρές άκρες, θαμπό χρώμα αλλά και λεπτή τρίχα); Τα εργαστήρια των αγαπημένων μας εταιριών έχουν αφιερώσει εκατοντάδες εργατοώρες ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν προϊόντα που ανταποκρίνονται σε όλες, μα όλες τις ανάγκες μας είτε μεμονωμένα, είτε ταυτόχρονα. Έτσι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι υπάρχει σίγουρα ένα σαμπουάν για εσένα, όσο πολύπλοκες ή σύνθετες και αν είναι οι ανάγκες σου και θα το βρεις παρακάτω.

Για την σημερινή mega gallery, αποφασίσαμε να αναζητήσουμε 30 διαφορετικά σαμπουάν που ανταποκρίνονται πραγματικά σε κάθε ανάγκη. Δεν έχει σημασία αν είσαι ξανθιά ή καστανή, αν έχεις λεπτά ή σπαστά μαλλιά, σγουρά ή αφυδατωμένα, παρακάτω θα βρεις σίγουρα το σαμπουάν που χρειάζεσαι και αν δεν το βρεις σε παρακαλώ, στείλε μας ένα mail για να το βρούμε μαζί. Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll και ανακάλυψε τα 30 σαμπουάν που διαλέξαμε για τα μαλλιά σου με αγάπη.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 αρώματα που θα αγαπήσεις αυτό τον χειμώνα