Mega-Guide: 30 μoλύβια χειλιών για να φοράς με τη μάσκα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-Guide: 30 μoλύβια χειλιών για να φοράς με τη μάσκα σου

Είναι η καλύτερη επιλογή…

Η μάσκα προστασίας δεν φαίνεται να φεύγει από το πρόσωπό μας στο άμεσο μέλλον. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο με την όλη υπόθεση του κορονοϊού ο οποίος μεταλλάσσεται και μας εκνευρίζει περισσότερο από ποτέ. Όσο όμως και αν έχουμε κουραστεί, όση γκρίνια και αν μας βγαίνει, η μάσκα παραμένει στο πρόσωπό μας και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε. Θα παραμείνουμε ασφαλείς και στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Στο μεταξύ όμως, θα ξεχάσουμε πώς είναι να φοράς κραγιόν…

Το κραγιόν και η μάσκα δεν πάνε μαζί γιατί οι μουτζούρες είναι αναπόφευκτες. Ναι, ασφαλώς και υπάρχουν τα μακράς διάρκειας κραγιόν που δεν φεύγουν ούτε με προσευχές και ελαιόλαδο όμως, δεν είμαστε όλες φανατικές αυτών των συνθέσεων. Έπρεπε λοιπόν να βρούμε μία πιο πρακτική, πιο φιλική προς τα χείλη μας λύση και ενώ εμείς ψάχναμε, ήταν μπροστά μας ή μάλλον… στο νεσεσέρ μας όλο αυτό τον καιρό: Μολύβια χειλιών!

Τα μολύβια χειλιών είναι πολύ πιο σταθερά από το κραγιόν (duh!), σχεδόν τόσο σταθερά όσο τα long lasting lipsticks αλλά δεν αφυδατώνουν τα χείλη και δεν νιώθεις ότι τα φοράς. Διατίθενται σε απίθανες αποχρώσεις, κάνουν την εφαρμογή πανεύκολη και το τελικό σχήμα των χειλιών άψογο… είναι τα απόλυτα win win και αποφασίσαμε να βρούμε τα καλύτερα και τα πιο όμορφα για να σου τα δείξουμε σε αυτό το mega guide της Τρίτης!

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μολύβια χειλιών που είναι υπέροχα σταθερά, ενυδατικά, έχουν ζουμερές ή και διακριτικές αποχρώσεις και πάμε στοίχημα ότι θα θέλεις να τα αποκτήσεις όλα! Εμείς είχαμε καταλήξει να βάζουμε στο ηλεκτρονικό μας καλάθι και τα 30. Ρίξε μία ματιά παρακάτω, δες ποια σου αρέσουν και φόρεσέ τα άφοβα κάτω από τη μάσκα σου. Δεν θα λερωθείς, δεν θα αφυδατωθούν τα χείλη σου και θα νιώθεις όμορφη και περιποιημένη, ακόμα και αν δεν βγάλεις καθόλου τη μάσκα!

Διάβασε ακόμα: Έντονα χρώματα: Κάν’ το όπως η Ηλιάνα, με τη βοήθεια του make up artist της, Γιάννη Σίσκου