Θυμηθήκαμε 10 iconic hairstyles της Πριγκίπισσας Diana

Μαρία Ροδίτη
Θυμηθήκαμε 10 iconic hairstyles της Πριγκίπισσας Diana

Η πιο elegant και όμορφη royal που πέρασε ποτέ από το Βρετανικό Παλάτι…

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Diana, όμως αυτό το ξανθό κορίτσι με τα καταγάλανα μάτια δεν έχει φύγει ποτέ μέχρι σήμερα από το μυαλό μας. Ήταν η «Πριγκίπισσα του λαού» και ένα από τα εμβληματικά style icons της δεκαετίας του ’80. Όλες οι γυναίκες του πλανήτη ήθελαν να της μοιάσουν!

Τα έντονα χρώματα στα ρούχα που φορούσε όταν επισκεπτόταν παιδιά, αλλά και το athleisure style της όταν πήγαινε για τρέξιμο στο Λονδίνο, γίνονταν πάντα θέμα συζήτησης. Ακόμα και σήμερα συμβαίνει αυτό, δηλαδή. Ωστόσο, το στοιχείο που ξεχώριζε πάντα πάνω της ήταν ένα: τα μαλλιά της.

Από τα μεσαίου μήκους μαλλιά της μέχρι το πολύ κοντό, εμβληματικό κούρεμα δια χειρός Sam McKnight, η Πριγκίπισσα Diana κατάφερνε να δημιουργεί πάντα τάσεις με τις beauty επιλογές της.

Εκατομμύρια γυναίκες ακολουθούσαν τα πρότυπα ομορφιάς της, εκατομμύρια γυναίκες θέλησαν να αποκτήσουν το ξανθό χρώμα της και το κοντό, ανατρεπτικό κούρεμά της.

Και αυτό δε συνέβαινε μόνο τη μακρινή δεκαετία του ’80. Συμβαίνει ακόμα και σήμερα! Γι’ αυτό κι εμείς, αυτό το απόγευμα Σαββάτου, αποφασίσαμε να θαυμάσουμε λίγο ακόμα την αείμνηστη Πριγκίπισσα Diana.

Βρήκαμε, λοιπόν, τα 10 iconic hairstyles της, που μας έχουν μείνει αξέχαστα, και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Παρατηρώντας τη καλά θα δεις πως η ανεπιτήδευτη ομορφιά και το στυλ της θα μπορούσαν άνετα να έχουν μια θέση στο «σήμερα».

Διάβασε ακόμα: 10 λάδια σώματος για να περιποιηθείς το δέρμα σου έτσι όπως του αξίζει