Η Gigi Hadid είναι hair icon και μπορούμε να στο αποδείξουμε

Μαρία Ροδίτη
Η Gigi Hadid είναι hair icon και μπορούμε να στο αποδείξουμε

Για την ακρίβεια είναι το #hairgoal που ήθελες να θέσεις τόσο καιρό…

Είναι νέα μαμά και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιάς της για πολλούς και διάφορους λόγους. Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά και ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα, δε διστάζει να πειραματιστεί με την εικόνα της και να μπει στον ρόλο που επιτάσσει το κάθε concept, δείχνοντας έτσι πως είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας.

Ακριβώς για όλα αυτά, λοιπόν, βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα πρώτα πρόσωπα που θέλουν να έχουν οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας σε κάθε πασαρέλα τους, αλλά και τα παγκοσμίου φήμης περιοδικά στα εξώφυλλά τους. Όχι μόνο, όμως…

Η Gigi Hadid είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια της μόδας, γιατί τολμά να δοκιμάσει διαφορετικά hair looks. «Παίζει» με τα μαλλιά της. Την έχουμε δει με περούκες δια χειρός του δικούς μας, Έλληνα hairstylist, Πάνου Παπανδριανού.

Έχει τολμήσει να κόψει τα μαλλιά της καρέ στο μακρινό 2015 και πραγματικά να μας κάνει να μην πιστεύουμε στα μάτια μας από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και πολλά, πολλά άλλα.

Πριν μερικές ημέρες, όμως, η ίδια η Gigi πόζαρε στο Instagram της και μας έδειξε την τωρινή κατάσταση των μαλλιών της, που πραγματικά είναι εκθαμβωτική. Το supermodel έχει τόσο μακριά μαλλιά όσο δε φαντάζεσαι. Είναι αυτό που ονειρεύεται η κάθε κοπέλα για τα δικά της μαλλιά.

Θέλεις να τη δεις; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και θαύμασέ τη. Πραγματικά, τα μακριά μαλλιά της φαίνονται τόσο υγιή και όμορφα που σίγουρα θα τα ζηλέψεις.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το hero συστατικό υπόσχεται να σου χαρίσει ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα