Valentine’s Day με πολλή πολλή Lov(i)e και τέλεια μαλλιά & νύχια στο σπίτι!

Valentine’s Day με πολλή πολλή Lov(i)e και τέλεια μαλλιά & νύχια στο σπίτι!

Για εσένα που τα θέλεις όλα τέλεια!

Ετοιμάζεσαι για την ημέρα των ερωτευμένων και θέλεις όλα να είναι τέλεια; Για το «όλα» δεν μπορούμε να εγγυηθούμε, καθώς ο έρωτας είναι γεμάτος ανατροπές, ωστόσο για τέλεια νύχια και μαλλιά «βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά»! Βλέπεις, τα Lovie Cosmetics είναι εδώ και έχουν όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να το καταφέρεις. Και μάλιστα μόνη σου στο σπίτι!

Lovie’s in the hair…. indeed

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι Lovie και όμορφα μαλλιά πάνε μαζί, ωστόσο ειδικά για τη φετινή γιορτή της αγάπης και του έρωτα αυτή η σχέση… θα απογειωθεί!

hair shampoo 3 696x696

Ξεκίνα την προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα, επιλέγοντας από τα φανταστικά σαμπουάν της Lovie για κάθε τύπο μαλλιών. Με εξαιρετικά συστατικά και εκχυλίσματα πλούσια σε βιταμίνες και αμινοξέα που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση και με τέλειο άρωμα που διαρκεί, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αμέσως μετά το λούσιμο θα αισθανθείς τα μαλλιά σου πεντακάθαρα, μαλακά και μεταξένια.

hair mask botox 696x696

Το αποτέλεσμα αυτό μπορείς να το ενισχύσεις ασφαλώς με τη μάσκα της ίδιας σειράς που θα επιλέξεις ή οποία εκτός από στιγμιαίο αποτέλεσμα, φροντίζει την ποιότητα της τρίχας σε βάθος χρόνου, ενώ μην ξεχνάς να ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα, με τα ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά serums της Lovie, τα οποία ενυδατώνουν και προστατεύουν την τρίχα, αλλά και απογειώνουν κάθε hairstyling!

hair serum silk 696x696

Και ασφαλώς, αν για την ημέρα των ερωτευμένων θα ήθελες και μία αλλαγή χρώματος στα μαλλιά σου, στα Lovie Cosmetics θα βρεις σίγουρα την απόχρωση που σου ταιριάζει, στα ήπια hair color creams της, τα οποία εξασφαλίζουν το πιο ζωντανό χρώμα, χωρίς να επιβαρύνουν την ποιότητα της τρίχας.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα της Lovie Cosmetics, τα οποία προορίζονται και για επαγγελματική χρήση εδώ: https://www.lovie.gr/en/hairstyle-products

BAFES 625x638

Get nailed for Valentine’s

Κακά τα ψέματα. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει μία μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αν τα χέρια -και συγκεκριμένα τα δάχτυλά- σου θα είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, καταλαβαίνεις ότι δεν…παίζει να εμφανιστείς με απεριποίητα νύχια. Μην αγχώνεσαι λοιπόν καθόλου αν θα προλάβεις να πας να στα φτιάξουν έξω, καθώς τώρα με τα προϊόντα της Lovie Cosmetics μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου το τέλειο αποτέλεσμα, εύκολα, γρήγορα, χωρίς…πασαλείμματα!

teams bg 007

Δοκίμασε για αρχή την τέλεια Lovie Speed Dry βάση η οποία φροντίζει το νύχι, βοηθάει στη λεία εφαρμογή του βερνικιού στη συνέχεια και κυρίως εξασφαλίζει απίστευτη διάρκεια, εκμηδενίζοντας τα σπασίματα στις άκρες.

000395 696x696

Επίλεξε στη συνέχεια από την τεράστια ποικιλία χρωμάτων στα βερνίκια και για τα χέρια και για τα πόδια και τόλμησε παιχνιδιάρικα mix-n-match για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου, με το φανταστικό Lovie top coat που θα δώσει λάμψη και διάρκεια.

top coat 696x696 copy

Σε όλα αυτά, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία και αξεσουάρ που χρειάζεσαι από την ολοκληρωμένη σειρά για μανικιούρ-πεντικιούρ της Lovie, (λίμες, buffer νυχιών κ.ά) τα οποία απευθύνονται και χρησιμοποιούνται κατά κόρον από επαγγελματίες, ωστόσο είναι ιδανικά και για προσωπική χρήση!

45015 696x696
45039 696x696
PK PP02 696x696

Έφτιαξες λοιπόν τα μαλλιά σου, έκανες το μανικιούρ-πεντικιούρ σου, είσαι ξεκούραστη στο σπίτι σου και έχεις τώρα μπροστά σου όλο τον χρόνο να ντυθείς, να βαφτείς και να περιμένεις το Valentine’s date σου!

Lovie’s all around you και…σου εύχεται να περάσεις υπέροχα! <3