Αυτό είναι το αγαπημένο skincare προϊόν της Angelina Jolie

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το αγαπημένο skincare προϊόν της Angelina Jolie

Το must λαδάκι στη ρουτίνας ομορφιάς της!

Είναι αδιαμφισβήτητο πως η Angelina Jolie αποτελεί μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει γοητεύσει με το υπέροχο πρόσωπό της πλήθος κόσμου και, όπως φαίνεται, αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Γιατί; Διότι μεγαλώνει πολύ όμορφα.

Αν την παρατηρήσεις καλύτερα, θα δεις πως έχει υπέροχο δέρμα. Επιδερμίδα που εκπέμπει υγεία, νεότητα και λάμψη. Και ναι! Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο το DNA της, το οποίο είναι εξαιρετικά καλό. Παίζει ρόλο, όμως, και το γεγονός ότι η star ακολουθεί πιστά τη ρουτίνα ομορφιάς της και, μάλιστα, δεν αποχωρίζεται ποτέ ένα συγκεκριμένο skincare προϊόν.

Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στη Βρετανική Vogue για το τεύχος Μαρτίου. Συγκεκριμένα, η Hollywood star αποκάλυψε ότι πάντα στην τσάντα της βρίσκονται snacks, βιβλία, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, σοκολάτες, αλλά και το αγαπημένο της skincare προϊόν. Ποιο είναι αυτό; Το έλαιο προσώπου.

angelina jolie routina omorfias

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, η Angelina Jolie δεν πάει πουθενά χωρίς το λαδάκι προσώπου της. Το έχει πάντα μέσα στην τσάντα της και, μάλιστα, το αποκαλεί «μικρή χαρά της ζωής». Κι αν αναρωτιέσαι ποιο έλαιο είναι αυτό κι αν μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα... Έχουμε την απάντηση.

Είναι ένα έλαιο υδαρές, πολύ ελαφρύ, το οποίο επανορθώνει και συσφίγγει το πρόσωπο. Συνδυάζει τη φρεσκάδα ενός παραδοσιακού ορού με την έντονη θρέψη ενός ελαίου, το οποίο κλείνεται σε micro-drops, απελευθερώνεται την τελευταία στιγμή στην επαφή με το δέρμα και απορροφάται αμέσως. Το άρωμά του, συνδυασμός μελιού και φρέσκων λουλουδιών, αποτελεί δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Thierry Wasser.

Και, ναι! Μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα μιας και είναι διαθέσιμο στα περισσότερα φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα καλλυντικών προϊόντων. Στην παρακάτω gallery σού αποκαλύπτουμε το αγαπημένο λαδάκι προσώπου της Angelina Jolie και άλλα τέσσερα παρόμοιας δράσης για να ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο!

Διάβασε ακόμα: Έχεις καρέ κούρεμα; 8 χτενίσματα της Τάμτα που μπορείς να αντιγράψεις