Ψάχνεις μανικιούρ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Κάν’ το όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μαρία Ροδίτη
Ψάχνεις μανικιούρ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Κάν’ το όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια έκανε το πιο κομψό και αγαπησιάρικο nail art!

Σε λίγες μέρες πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όλα τα κορίτσια λίγο-πολύ έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για τη συγκεκριμένη ημέρα. Εντάξει, σίγουρα δεν μπορούμε να βγούμε σε ένα όμορφο εστιατόριο ή μπαρ με τον σύντροφό μας, αλλά μπορούμε να γιορτάσουμε εξίσου φαντασμαγορικά και στο σπίτι.

Πριν από τις 14 Φεβρουαρίου, όμως, και το μενού που θα προετοιμάσουμε, πρέπει να φροντίσουμε για κάτι πολύ σημαντικό. Για την εμφάνισή μας. Αλήθεια, έχεις σκεφτεί πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου, πώς θα βαφτείς και τι μανικιούρ θα κάνεις; Για χτενίσματα και μακιγιάζ θα μιλήσουμε μαζί τις επόμενες μέρες.

Για τα νύχια, όμως, φρόντισε ήδη να μας δώσει την απαραίτητη έμπνευση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ALPHA θα γιορτάσει φέτος τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Snik και ήδη ξεκίνησε τις προετοιμασίες. Επισκέφθηκε τη nail artist της και, όπως θα δεις στα παρακάτω βίντεο, έκανε ένα Saint Valentine’s μανικιούρ.

Αφού η μανικιουρίστ τής έφτιαξε stiletto σχήμα στα νύχια, έπειτα προχώρησε στο σχέδιο, το οποίο είναι ultra chic. Στην ουσία, το μισό νύχι είναι βαμμένο σε nude απόχρωση, ενώ στο υπόλοιπο σχηματίζεται μια καρδιά! Κάθε νύχι έχει, μάλιστα, διαφορετικό χρώμα καρδούλας και μια διαφορετική λέξη γραμμένη πάνω της.







Είδες; Οι καρδούλες είναι σε ροζ, σιέλ, τιρκουάζ και λευκό χρώμα, ενώ γράφουν τις λέξεις “love”, “sexy” και “baby”, όπως διακρίνεται. Εμείς, πάντως, έχουμε να πούμε πως είναι πολύ cute το νέο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και πως πραγματικά το περιμέναμε με αγωνία… Βλέπεις, η παρουσιάστρια είναι και πολύ ερωτευμένη, αλλά έχει πάθει και beauty addiction τον τελευταίο καιρό με τα νύχια της! Happy Valentine’s Day, λοιπόν, Ηλιάνα!



Διάβασε ακόμα: Θυμηθήκαμε 10 iconic hairstyles της Πριγκίπισσας Diana