Mega-guide: 30 προϊόντα που θα σε βάλουν σε Valentine’s mood

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 προϊόντα που θα σε βάλουν σε Valentine’s mood

Έχουμε τα πάντα από κραγιόν ως και σπρέι για τα μαλλιά σου

Η γιορτή των ερωτευμένων φέτος πέφτει Κυριακή και βρίσκουμε ότι είναι λίγο ironic δεδομένου ότι δεν μπορούμε να βγούμε και να γιορτάσουμε με ένα γεύμα, με χορό και κοκτέιλ. Δεν μας πτοεί όμως αυτό! Η πανδημία δεν ακυρώνει την αγάπη ούτε και τη γιορτή της γι᾽αυτό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα δεδομένα της εποχής και θα περάσουμε τέλεια, μόνες ή με τον καλό μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν, να μπούμε από νωρίς σε Valentine’s mood και να αναζητήσουμε τα πιο ερωτεύσιμα, όμορφα, σέξι, καυτά προϊόντα για να γεμίσουμε τη mega gallery της Τρίτης. Προφανώς και δεν δυσκολευτήκαμε αφού όλη η αγορά γιορτάζει μαζί μας και τα ευρήματά μας ήταν oh so romantic!

Έχουμε highlighters για αυτή τη σέξι λάμψη που όλες θέλουμε. Κραγιόν σε όλα τα σαγηνευτικά χρώματα. Αρώματα που από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεις ότι θα είναι καυτά. Κρέμες, παλέτες, μάσκαρα και ό, τι άλλο μπορεί να βάλεις με το μυαλό σου. Ναι, έχουμε ακόμα και σπρέι για τα μαλλιά σου.

Προτείνουμε λοιπόν να κάνεις ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις αποχρώσεις και μυρωδιές που θα σε σαγηνεύσουν τόσο όσο και τον καλό σου. Και αν είσαι single… θα βρεις προϊόντα που θα λατρέψεις και θα φοράς κάθε μέρα like a queen! Happy Valentine’s Day girl!

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 μoλύβια χειλιών για να φοράς με τη μάσκα σου