7 μυστικά μακιγιάζ της Rihanna για το απόλυτο glowing skin

Μαρία Ροδίτη
7 μυστικά μακιγιάζ της Rihanna για το απόλυτο glowing skin

Ο make up artist αποκάλυψε τα πάντα!

Η Rihanna είναι ένα κορίτσι… θαύμα! Είναι ταλαντούχα, έχει υπέροχη φωνή, αλλά έχει και φανταστική επιδερμίδα. Εμείς, ως beauty addicts που είμαστε, δεν μπορούσαμε παρά να το παρατηρήσουμε αυτό. Η τραγουδίστρια ξεχωρίζει, μάλιστα, για το glowing skin της. Αλήθεια, εσύ έχεις δει πως σε κάθε red carpet εμφάνισή της ή πάνω στο stage λάμπει κυριολεκτικά ολόκληρη; Έτσι είναι!

Και μη βιαστείς να σκεφτείς πως η Rihanna είναι τυχερή και έχει καλό DNA ή πως κάνει πανάκριβες θεραπείες ομορφιάς. Μπορεί να ισχύουν αυτά, αλλά το υπέροχο δέρμα της και η λάμψη του δεν οφείλονται μόνο σε αυτούς τους δύο παράγοντες.

Η Rihanna, ειδικά από τότε που λάνσαρε το δικό της brand με επωνυμία Fenty, φροντίζει σχολαστικά το δέρμα της. Συμβουλεύεται, όμως, με κλειστά μάτια και τον προσωπικό της make up artist, Hector Espinal, ο οποίος της έχει μάθει τρομερά μυστικά μακιγιάζ. Και κυρίως tricks για να έχει σε χρόνο dt το απόλυτο glowing skin. Είσαι έτοιμη να τα μάθεις κι εσύ;

rihanna make up tips

#1 Πρώτο βήμα της Rihanna πριν από κάθε μακιγιάζ είναι το skincare. «Μόνο με σωστή περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας μπορεί να δημιουργηθεί ένα όμορφο make up look. Προτείνω, λοιπόν, σε όλες τις γυναίκες- και στη Rihanna- να ξεκινούν με ένα καλό καθαριστικό προσώπου, toner, ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών. Μετά είναι άκρως απαραίτητο το αντηλιακό», λέει ο celebrity make up artist, Hector Espinal. Ο artist, για ακόμα πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα, αναμειγνύει λίγο primer ή foundation μαζί με την ενυδατική και το απλώνει στην επιδερμίδα της Rihanna.

#2 Τρία βήματα αρκούν για ένα natural make up. Κονσίλερ, το οποίο απλώνουμε στους μαύρους κύκλους με τα δάχτυλα, κρεμώδες ρουζ στα μήλα και πολλές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Τα υπόλοιπα μυστικά μακιγιάζ της Rihanna και του make up artist της μπορείς να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery…

Διάβασε ακόμα: Η Ζέτα Μακρυπούλια σού δείχνει πώς να αναβαθμίσεις τον ψηλό κότσο σου