Το νέο κούρεμα της Kaia Gerber συνδυάζει τις δύο μεγαλύτερες τάσεις του 2021

Μαρία Ροδίτη
Το νέο κούρεμα της Kaia Gerber συνδυάζει τις δύο μεγαλύτερες τάσεις του 2021

Αλλαγή hair look για το supermodel!

Είναι κόρη της υπέροχης Cindy Crawford και δεν θα μπορούσε παρά… να γίνει μοντέλο. Τα γονίδια «λειτούργησαν» καθοριστικά στην περίπτωσή της και την έχουν ήδη κατατάξει- μόλις σε ηλικία 19 ετών- στα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα supermodels του κόσμου. Ο λόγος για την… Kaia Gerber.

Το πανέμορφο αυτό κορίτσι περπατά εδώ και αρκετό καιρό στα fashion shows των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας, κάνει φανταστικές φωτογραφίσεις και γενικά μάς απασχολεί με την ομορφιά της. Μας απασχολεί, όμως, και με τα μαλλιά της και θα σου το εξηγήσουμε αυτό.

Η Kaia εδώ και περίπου έναν χρόνο πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της. Και με το κούρεμα και με το χρώμα της. Ξεκίνησε ήδη από το 2019, που υιοθέτησε ίσως το πιο chic καρέ κούρεμα των τελευταίων ετών και το 2020 δοκίμασε πολλά, πολλά διαφορετικά hair looks.

Την είδαμε με κατάξανθα μαλλιά, που μετά καταλάβαμε πως τα έκανε για να καταλήξει να αποκτήσει ροζ μαλλιά. Μετά, τόλμησε και έβαλε extensions για τις ανάγκες φωτογράφισης έχοντας μαλλιά που φτάνουν ως τη μέση. Και τώρα… Το supermodel άλλαξε πάλι κούρεμα ενσωματώνοντας σε αυτό τις δύο πιο hot τάσεις του 2021.

hair look kaia gerber

“My hair has been on JOURNEY but we are back” (aka τα μαλλιά μου έκαναν ένα ταξίδι, αλλά επέστρεψαν), γράφει στο caption του Insta story της που θα δεις στην gallery και- επιτέλους- βλέπουμε την Kaia Gerber με το signature καρέ της. Το καρέ ήταν το πιο hot κούρεμα του 2020 και θα συνεχίσει και το 2021 να μας απασχολεί. Άρα, ξέρει τι κάνει το μοντέλο! Δεν έμεινε μόνο στο bob haircut, όμως. Έκανε και curtain bangs, που επίσης θα κυριαρχήσουν φέτος και ήδη όλο και περισσότερες celebrities τις επιλέγουν. Γιατί;

Διότι δίνουν στυλ και sexiness σε κάθε κούρεμα, έχουν αυτό το coolness που όλες θέλουμε στην καθημερινότητά μας και δεν μας ενοχλούν ακόμα κι αν μακρύνουν πολύ! Κάνε scroll τώρα στην gallery να δεις το νέο hair look της Kaia Gerber και να πάρεις ιδέες… Ελπίζουμε σε λίγο καιρό να ανοίξουν τα κομμωτήρια και σίγουρα τότε θα χρειάζεσαι μια αλλαγή… Μια ανανέωση!

Διάβασε ακόμα: Τι συμβαίνει στα μαλλιά σου όταν έχει τσουχτερό κρύο όπως τη σημερινή μέρα;