Let it snow! Σήμερα φτιάχνουμε χιονάνθρωπους στα νύχια μας…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Let it snow! Σήμερα φτιάχνουμε χιονάνθρωπους στα νύχια μας…

Τι άλλο;!

Σήμερα ξυπνήσαμε με διπλάσιο χιόνι και διπλάσια χαρά αφού τα πάντα είχαν γίνει λευκά, ακόμα και στα Νότια προάστια που είχαν να δουν χιόνι από το 2008. Όπως είναι λογικό, σπεύσαμε στους κήπους και τις γειτονιές για χιονοπόλεμο και χιονάνθρωπους και δεν θα μπορούσαμε παρά να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration στο αγαπημένο μας παγωμένο ανθρωπάκι. Ναι, ναι, σήμερα φτιάχνουμε χιονάνθρωπους και στα νύχια μας ή μάλλον… χαζεύουμε χιονάνθρωπους σε μανικιούρ όσο πίνουμε ένα ζεστό τσάι.

Ξέρω όμως τι θα πεις: Φαίνονται Χριστουγεννιάτικα αυτά τα nail art. Δεν είναι όμως! Χιονάνθρωπους δεν φτιάχνουμε μόνο τα Χριστούγεννα και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, στην Ελλάδα δεν φτιάχνουμε ΠΟΤΕ χιονάνθρωπους τα Χριστούγεννα. Φτιάχνουμε όμως σήμερα και θα τους χαρούμε όσο περισσότερο γίνεται. Βάλε λοιπόν το νερό να βράζει, ρίξε ένα ακόμα ξύλο στη φωτιά και κάθισε αναπαυτικά.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όμορφα μανικιούρ με χιονάνθρωπους για να χαζέψεις όσο κάνεις διάλειμμα από το παιχνίδι στο χιόνι ή όσο ετοιμάζεσαι να βγεις έξω για πρώτη φορά (είμαστε και εμείς σε τηλεργασία). Let it snow λοιπόν και enjoy!

Διάβασε ακόμα: Αν δεν κάνεις τώρα #sweaternails πότε θα τα κάνεις;