Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Emilia Clarke

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Emilia Clarke

Η πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones” ακολουθεί την πιο απλή beauty routine!

Η ρουτίνα ομορφιάς είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα. Έχει να κάνει πρωτίστως με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, αλλά και με το τι θέλει η κάθε μία να βελτιώσει πάνω στο πρόσωπό της. Κάπως έτσι, λοιπόν, όλες μας αποφασίζουμε ποια συστατικά και ποια προϊόντα μάς ταιριάζουν ή ποια δεν μας κάνουν καθόλου. Και κάπως έτσι ακολουθούμε μια routine απλή ή πιο πολύπλοκη.

Με την ίδια ακριβώς λογική λειτουργούν και οι Hollywood stars. Μόνο που τις περισσότερες φορές έχουν γύρω τους ένα ολόκληρο επιτελείο να τις προσέχει, να τις συμβουλεύει και να τους προτείνει -όχι μόνο προϊόντα- αλλά και θεραπείες ομορφιάς σε κάποιον ιατρικό χώρο.

Πόσες celebrities δεν έχουμε δει να επισκέπτονται το ιατρείο του δερματολόγου ή αισθητικού τους και να κάνουν πανάκριβα beauty treatments για να αποκτήσουν υπέροχο, νεανικό δέρμα; Ή πόσες stars δεν επενδύουν κάθε λίγο και λιγάκι σε κρέμες που κοστίζουν μια περιουσία; Αυτό ακριβώς συμβαίνει, αλλά… όχι για όλες τις διάσημες κυρίες που ζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Να, για παράδειγμα, η Emilia Clarke είναι τόσο λιτή με τη ρουτίνα ομορφιάς της όσο δεν το φαντάζεσαι. Πραγματικά, αυτή η αλαβάστρινη και τόσο λαμπερή επιδερμίδα της είναι αποτέλεσμα απλών- και καθόλου χρονοβόρων- μυστικών ομορφιάς που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Αυτά που κάνει η πρωταγωνίστρια της σειράς “Game of Thrones” για την επιδερμίδα της- αλήθεια- μπορείς να τα κάνεις κι εσύ! Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα μάθεις όλα τα μυστικά ομορφιάς της και… μιας που έρχεται Σαββατοκύριακο, μήπως να τα εφαρμόσεις κι εσύ;

Διάβασε ακόμα: 7 super χρήσιμα tips για να κάνεις την απόλυτη αλογοουρά