7+1 μυστικά για υπέροχο δέρμα, σύμφωνα με τις facialists της Meghan Markle

Μαρία Ροδίτη
7+1 μυστικά για υπέροχο δέρμα, σύμφωνα με τις facialists της Meghan Markle

Η Kate Somersville και η Joanna Vagas αποκάλυψαν όλα όσα κάνει η πρώην Δούκισσα του Sussex για να έχει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα!

Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά η Meghan Markle, εκτός από ηθοποιός και σύζυγος του Πρίγκιπα Harry, έχει υπάρξει και blogger. Ναι, η πρώην Δούκισσα του Sussex έγραφε κάποτε στο lifestyle site “The Tig” για μόδα, ταξίδια, φαγητό, αλλά και για ομορφιά. Πολύ συχνά, μάλιστα, έγραφε και για skincare.

Τον Οκτώβριο του 2016, σε post της στο Instagram, επεσήμανε τη σημασία που έχουν για όλες τις γυναίκες και τις επιδερμίδες τα facials, δείχνοντας έτσι πόσο skincare junkie είναι. Και, αν το καλοσκεφτείς, αυτό φαίνεται. Γιατί; Μα διότι η Meghan Markle έχει υπέροχη, υγιή και πάντα λαμπερή επιδερμίδα.

Για αυτό, άλλωστε, σε καμία εμφάνισή της δεν χρησιμοποιεί πολύ έντονο ή βαρύ μακιγιάζ. Βάφεται τόσο, ώστε να τονίζει τα χαρακτηριστικά της και να γίνεται ακόμα πιο όμορφη από όσο είναι. Το δέρμα της Meghan Markle, όμως, δεν είναι τυχαία τόσο υπέροχο. Το φροντίζει και, μάλιστα, ανελλιπώς.

Τώρα ειδικά που βρίσκεται στην Αμερική επισκέπτεται πολύ συχνά τις δύο αγαπημένες της facialists και κάνει θεραπείες ομορφιάς, αλλά ακολουθεί και τα beauty μυστικά τους. Στο Los Angeles πηγαίνει στην Kate Somerville, ενώ στη Νέα Υόρκη επισκέπτεται την Joanna Vargas, τη facialist που εμπιστεύονται όλες οι A-list stars, αλλά και όσες επιζητούν το απόλυτο glowing skin.

Θα μας πεις… Εσύ δεν μπορείς να βρεθείς δια μαγείας σε αυτές τις τόσο μακρινές μεγαλουπόλεις, ούτε και να πληρώσεις αυτά τα κάπως ακριβά facials που παρέχουν οι συγκεκριμένες face experts. Μπορείς, όμως, να εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου τα μυστικά που έχουν μοιραστεί κατά καιρούς με το κοινό τους και τα οποία ακολουθεί πιστά και η Meghan Markle. Δες τα αναλυτικά στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: 10 beauty looks της Υβόννης Μπόσνιακ που ξεχωρίσαμε και θα λατρέψεις κι εσύ