Η Lady Gaga άλλαξε χρώμα μαλλιών και είναι μία άλλη

Μαρία Ροδίτη
Η Lady Gaga άλλαξε χρώμα μαλλιών και είναι μία άλλη

Ριζική η αλλαγή της τραγουδίστριας για… επαγγελματικούς λόγους!

Σκεπτόμενη τη Lady Gaga σίγουρα σου έρχεται στο νου μια ξανθιά γυναίκα. Έτσι τη γνωρίσαμε και έτσι την ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια. Η τραγουδίστρια σπάνια έκανε ριζικές αλλαγές στα μαλλιά της πέραν του να «παίζει» με τις αποχρώσεις του ξανθού. Εντάξει, δοκίμασε και τα ροζ-μοβ μαλλιά, αλλά μέχρι εκεί… Μελαχρινή δεν είχε γίνει ποτέ.

Να, όμως, που έγινε τώρα. Ναι! Η Lady Gaga εθεάθη στη Ρώμη και ήταν… μια άλλη. Με πολύ σκούρα καστανά- σχεδόν μαύρα- μαλλιά σε 40’s χτένισμα με μπούκλες γυριστές προς τα έξω, η star απαθανατίστηκε από τους paparazzi την ώρα που έβγαινε από ξενοδοχείο της ιταλικής πρωτεύουσας. Δες την…

https://www.instagram.com/p/CMCqzbcpQwx

Πραγματικά, η αλλαγή της είναι θεαματική και – αν θες τη γνώμη μας- το νέο hair look είναι υπέροχο. Της πάει πολύ και το σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά. Μη βιαστείς, βέβαια, να πιστέψεις πως η Lady Gaga απλά αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της και να κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της, όπως τόσες άλλες stars έχουν κάνει ήδη από τις αρχές της πανδημίας. Όχι!

Αντιθέτως, η συγκεκριμένη μεταμόρφωση έγινε για επαγγελματικούς σκοπούς. Για να καταλάβεις, η Lady Gaga θα έχει τον δικό της ρόλο ως ηθοποιός στην ταινία μόδας “Gucci” του Ridley Scott. Ανάμεσα σε ένα πολύ δυνατό cast με τους Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto και Adam Driver, θα βρεθεί και η διάσημη τραγουδίστρια έχοντας τον ρόλο της πρώην συζύγου του Maurizio Gucci, ονόματι Patrizia Reggiani.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία μετά το 2018 οπότε και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο “A Star is Born”. Τότε, η performer πειραματιζόταν διαρκώς με το στυλ της για να μπορέσει να μπει 100% στο πετσί του ρόλου. Βλέποντάς την τώρα με αυτό το hair look μπορούμε να φανταστούμε πως μάλλον κάνει ακριβώς το ίδιο.

Διάβασε ακόμα: Η make up artist, Χαρά Παπανικολάου, μας αποκαλύπτει τα απόλυτα μυστικά του eyeliner