Η Emma Watson μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα των τελευταίων ετών

Μαρία Ροδίτη
Η Emma Watson μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα των τελευταίων ετών

Νέο hair look για την 30χρονη ηθοποιό!

Και οι… μεταμορφώσεις στον κόσμο του Hollywood συνεχίζονται. Αυτήν τη φορά η Emma Watson είναι η star που αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της και να υιοθετήσει ένα νέο κούρεμα. Η 30χρονη ηθοποιός μπήκε στο «club» των celebrities που εν μέσω πανδημίας αποφάσισαν να κάνουν μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά τους.

Η Ερμιόνη του Harry Potter, λοιπόν, αποφάσισε να «απαλλαγεί» από τα μεσαίου μήκους μαλλιά της και να υιοθετήσει το πιο hot κούρεμα των τελευταίων ετών και δη του 2020. Αποκλείεται να μην έχεις καταλάβει για ποιο haircut μιλάμε… Ναι! Η Emma έχει πλέον καρέ κούρεμα και είναι ultra chic.

https://www.instagram.com/p/CMSGT9OA9GB

Όπως βλέπεις, η Emma Watson έκοψε ένα καρέ στο ύψος του πηγουνιού με layers, πράγμα που σημαίνει πως τα μαλλιά της αυτόματα αποκτούν περισσότερο όγκο. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την απαθανάτισε στους δρόμους του Beverly Hills λίγες μέρες μετά… τη μεταμόρφωσή της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μετά από πολύ καιρό η ηθοποιός αποφασίζει να κόψει κοντά τα μαλλιά της.

Μέχρι τώρα η Emma είχε μαλλιά μεσαίου μήκους, ενώ η τελευταία φορά που τόλμησε κάτι extravagant ήταν το 2010 όταν και υιοθέτησε ένα pixie cut κούρεμα. Πάντα, όμως, ό,τι κι αν κάνει η star καταφέρνει να διατηρεί την κομψότητα που τη διακρίνει. Αυτό θα σου το αποδείξουν και οι φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και εντυπωσιακά hair looks της Emma Watson και… σε προκαλούμε να τα θαυμάσεις.

Διάβασε ακόμα: Γυμναστική προσώπου: Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα