Η Katie Holmes έκανε μια απρόσμενη αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της

Μαρία Ροδίτη
Η Katie Holmes έκανε μια απρόσμενη αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της

Η ηθοποιός αποφάσισε να υποδεχθεί την άνοιξη με νέο hair look!

Συνήθως, οι περισσότερες γυναίκες που αποφασίζουμε να κάνουμε μια αλλαγή στην απόχρωση των μαλλιών μας την άνοιξη, κινούμαστε σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους από τα φυσικά μας χρώματα. Αν είμαστε καστανές επιλέγουμε να κάνουμε μελί-ξανθές ανταύγειες, ενώ αν είμαστε μελαχρινές, πιθανότατα ανοίγουμε τα μαλλιά μας 2-3 τόνους και γινόμαστε σκούρες καστανές.

Η λογική, εν ολίγοις, είναι ότι «ανοίγει» ο καιρός και μαζί με αυτόν «ανοίγει» και το χρώμα μαλλιών μας. Μόνο που… για την Katie Holmes μάλλον δεν ισχύει αυτός ο κανόνας. Και το λέμε αυτό, διότι η Χολιγουντιανή star αποφάσισε να πάει κόντρα στα «πρέπει» των τάσεων και να βάψει τα μαλλιά της πολύ, πολύ σκούρα. Να δες…

https://www.instagram.com/p/CMbbW-vluI9

Η ηθοποιός εθεάθη πριν λίγες μέρες να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και πραγματικά δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε πως τα μαλλιά της έχουν μακρύνει πολύ, αλλά και πως είναι αισθητά πιο σκούρα από κάθε άλλη φορά. Συμφωνείς;

Για την ακρίβεια, η Katie Holmes έχει πλέον κατάμαυρα μαλλιά, τα οποία- νομίζουμε- πως στον ήλιο κοκκινίζουν κάπως. Η ηθοποιός έκανε αυτήν τη ριζοσπαστική αλλαγή ακριβώς στην έναρξη της άνοιξης και όντως μας αιφνιδίασε. Θα περιμέναμε ίσως να έκανε κάποια πιο ανοιχτόχρωμα highlights ή babylights, όμως εκείνη μας έδειξε πόσο ανατρεπτική, αλλά και πόσο υπέροχη είναι ό,τι κι αν κάνει στην εμφάνισή της.

Και αυτό που σου λέμε θα το διαπιστώσεις και μόνη σου στην παρακάτω gallery. Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο κομψές εμφανίσεις της ηθοποιού με τα πιο όμορφα hair looks της!

Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έχει αγαπήσει τελευταία είναι μια ωδή στην άνοιξη