10 αντηλιακά προσώπου που πρέπει να αποκτήσεις… χθες

Μαρία Ροδίτη
10 αντηλιακά προσώπου που πρέπει να αποκτήσεις… χθες

Σου παρέχουν την προστασία που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου!

Όχι! Το καλοκαίρι δεν ήρθε, ούτε ξεκίνησαν τα πρώτα μπάνια στην παραλία. Τουλάχιστον για εμάς που δεν είμαστε χειμερινές κολυμβήτριες. Η στιγμή αυτή αργεί ακόμα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να φοράμε καθημερινά το αντηλιακό μας. Θα το πούμε για άλλη μία φορά. Το αντηλιακό δεν είναι μόνο για την παραλία!

Μια αντηλιακή κρέμα ή ένα αντηλιακό mist είναι must κάθε μα κάθε εποχή του χρόνου. Ναι! Ακόμα και τώρα που μένεις σπίτι και εργάζεσαι στο γραφείο σου, έχεις τεράστια ανάγκη από αντηλιακό προσώπου. Γιατί; Διότι η υπεριώδης ακτινοβολία διαπερνά το παράθυρό σου και φτάνει στο δέρμα σου με… αποτέλεσμα να το ταλαιπωρεί πολύ. Όσο δεν φαντάζεσαι.

Ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες, όμως, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη το αντηλιακό. Μη νομίζεις, δηλαδή, ότι επειδή ο ήλιος κρύβεται δεν βλάπτει και το δέρμα σου. Ο ήλιος είναι κυριολεκτικά παντού και – εκτός από το να σε κάψει- μπορεί να σου προκαλέσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πανάδες και σημάδια που σίγουρα δεν θα ήθελες να έχεις πάνω σου.

Γι’ αυτό επιμένουμε τόσο μα τόσο πολύ με τη χρήση αντηλιακού. Και γι’ αυτό, βέβαια, κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα αντηλιακά που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στα online καταστήματα καλλυντικών. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και μην ξεχάσεις να κάνεις την παραγγελία σου. Είναι Κυριακή και… τι καλύτερο από λίγο online beauty shopping;

Διάβασε ακόμα: Αγνώριστη! Η Billie Eilish μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της