Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το signature κραγιόν της και έχουμε προτάσεις για να το αντιγράψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το signature κραγιόν της και έχουμε προτάσεις για να το αντιγράψεις

Φόρεσε και εσύ το πιο κολακευτικό nude ever!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πάντοτε λαμπερή γι᾽αυτό και συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μας κορίτσια. Είναι ένα από τα girl crushes μας και αυτό βγαίνει προς τα έξω, ιδιαίτερα τώρα που πρόκειται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και πραγματικά μοιάζει να εκπέμπει το δικό της φως. Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις αναρτήσεις της στα social media και η τελευταία της μας… άνοιξε την όρεξη αλλά όχι όπως νομίζεις.

Η Αθηνά εξομολογήθηκε στο post της στο Instagram ότι αυτό που λαχταρά περισσότερο στην εγκυμοσύνη είναι τα γλυκά και φωτογραφήθηκε στην πιο χαριτωμένη πόζα. Εμείς ωστόσο δεν λαχταρήσαμε γλυκό αλλά το υπέροχο χρώμα στα χείλη της. Είναι το signature nude που τόσο λατρεύει και φορά συχνά και σκεφτήκαμε ότι είχαμε καιρό να μιλήσουμε για nude κραγιόν.


https://www.instagram.com/p/CM98S-Tn1Hu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι λογικό βέβαια γιατί φοράμε διαρκώς μάσκα και το κραγιόν δεν είναι στις προτεραιότητες του μακιγιάζ μας όμως, σήμερα Δευτέρα και με αφορμή το γλυκό μας girl crush, αποφασίσαμε να βρούμε κραγιόν που μοιάζουν με αυτό της Αθηνάς για να γίνει αυτό το nude και δική σου signature απόχρωση!

Τι κι αν δεν θα το δει κανείς, σημασία έχει να το βρεις γι᾽αυτό κάνε ένα ακόμα scroll και δες δέκα κραγιόν στην signature απόχρωση της Αθηνάς που σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 κραγιόν στα χρώματα του τριαντάφυλλου για να καλωσορίσεις την άνοιξη