Mega-guide: 30 κραγιόν στα χρώματα του τριαντάφυλλου για να καλωσορίσεις την άνοιξη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 κραγιόν στα χρώματα του τριαντάφυλλου για να καλωσορίσεις την άνοιξη

Πες hello spring κάτω από τη μάσκα σου με τα πιο όμορφα, τριανταφυλλένια χείλη

Η άνοιξη έφτασε και επίσημα το ΣΚ που μας πέρασε παρ᾽όλο που ο καιρός διαφωνεί κάθετα και παίζει τα γνωστά του παιχνίδια. Θα τελειώσουν σύντομα, όπως κάθε χρόνο, και η συννεφιά θα δώσει τη θέση της στον ζεστό ήλιο της άνοιξης και τον καυτό του καλοκαιριού. Εμείς τι κάνουμε για να γιορτάσουμε όμως τον ερχομό της πιο ρομαντικής και γόνιμης εποχής του χρόνου; Κάνουμε πρώτα από όλα υπομονή!

Φοράμε τη μάσκα μας και βάζουμε αντισηπτικό, ακολουθούμε τα μέτρα και περιμένουμε να κοπάσει επιτέλους αυτή η πανδημία που, εδώ και ένα χρόνο, μας ταλαιπωρεί αλλά και μας μαθαίνει να ζούμε διαφορετικά. Ένα από τα μαθήματά της ήταν και το λιγότερο μακιγιάζ μαζί με την απουσία κραγιόν. Είναι άλλωστε αντιπαραγωγικό να φοράμε κραγιόν όταν πρόκειται να βάλουμε από πάνω την τόσο απαραίτητη μάσκα.

triantafillo

Σήμερα ωστόσο αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την άνοιξη όπως παλιά… Με χρώμα στα χείλη, το τριανταφυλλένιο, κολακευτικό, ανοιξιάτικο χρώμα που μας έχει λείψει. Γι´αυτό αποφασίσαμε να βρούμε 30 κραγιόν στις αποχρώσεις του τριαντάφυλλου. 30 αποχρώσεις που θα μας βάλουν σε ανοιξιάτικο mood με μάσκα ή χωρίς και θα μας θυμίσουν ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Έχουμε σκούρες, ανοιχτές, κρεμώδεις και λαμπερές αποχρώσεις. Έχουμε ένα κραγιόν για κάθε γούστο, ακόμα και για εσένα που δεν τα συμπαθείς ιδιαίτερα. Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα τα ανακαλύψεις όλα και θα κάνεις την Τρίτη σου μαζί με αυτή την άνοιξη λίγο πιο όμορφη, τριανταφυλλένια, τρυφερή, ρομαντική και αισιόδοξη. Ρίξε μία ματιά και πες Hello SPRING!

Διάβασε ακόμα: Mega-Skincare: 30 προϊόντα που θα ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου