10 χημικά peeling που μπορείς να κάνεις στο σπίτι χωρίς παρενέργειες

4 SHARES

Η τέλεια επιδερμίδα που ονειρεύεσαι είναι ένα μπουκαλάκι μακριά…

Ο όρος «χημικό peeling» είναι λογικό να σε τρομάζει. Όλες μας θυμόμαστε το πρόσωπο της Samantha στο Sex and the City όταν επέστρεψε από ένα χημικό peeling στο γραφείο του δερματολόγου της. Όχι, η σειρά δεν υπερέβαλλε. Η αλήθεια είναι ότι τα χημικά απολεπιστικά που χρησιμοποιούν οι γιατροί έχουν πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών και όντως, μπορεί να κάνουν το πρόσωπο να ξεφλουδίσει ή ακόμα και να αλλάξει δέρμα. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με τα χημικά peeling που μπορείς να κάνεις στο σπίτι.

samantha satc

Η κοσμετολογία έχει κάνει άλματα και έχει καταφέρει να φέρει τα οξέα και όλα τα απολεπιστικά συστατικά που κάνουν θαύματα για την υφή και την όψη της επιδερμίδας μας, με ένα μπουκαλάκι, στο μπάνιο μας. Η αγορά είναι γεμάτη με επιλογές που είναι αρκετά απαλές ώστε να μπορείς μάλιστα να τις χρησιμοποιείς καθημερινά. Μέρα με τη μέρα ή μάλλον… νύχτα με τη νύχτα (τα χημικά peeling χρησιμοποιούνται κυρίως το βράδυ), μπορείς να δεις την επιδερμίδα σου να αλλάζει και θα σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα –δοκιμασμένα- χημικά peeling που λατρεύουμε και που μπορούν να σου χαρίσουν την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι χωρίς παρενέργειες. Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Το ξεφλούδισμα και οι ερεθισμοί πρόσεξε όμως! Τα παρακάτω προϊόντα περιέχουν οξέα και για να μην έχεις παρενέργειες, πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες χρήσεις που τα συνοδεύουν κατά γράμμα! Αν το κάνεις, η επιδερμίδα των ονείρων σου θα είναι ένα μπουκαλάκι μακριά! Για δες…

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 κονσίλερ ό, τι πρέπει για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ