Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το lollipop nail art της είναι η έμπνευση που χρειαζόσουν για το μανικιούρ σου

Μαρία Ροδίτη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το lollipop nail art της είναι η έμπνευση που χρειαζόσουν για το μανικιούρ σου

Νέα εβδομάδα με νέο σχέδιο στα νύχια της παρουσιάστριας!

Πρέπει να το ομολογήσουμε πλέον! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μας εντυπωσιάζει κάθε εβδομάδα και πιο πολύ με τα nail art που κάνει. Πραγματικά, πιστεύουμε πως η περιποίηση των νυχιών της έχει γίνει η beauty εμμονή της αυτήν τη χρονιά. Και το λέμε αυτό, διότι από την πρώτη εβδομάδα του 2021 μέχρι και σήμερα εναλλάσσει με ταχύτατους ρυθμούς τα μανικιούρ της.

Και τι δεν έχει κάνει ως σήμερα! Cow print nails, σχέδιο με δολάρια στα νύχια της, milky nails και πολλά ακόμη μανικιούρ. Και κάθε φορά μας κάνει να ζηλεύουμε και να θέλουμε κι εμείς να αποκτήσουμε το δικό της nail art… χθες.

Αυτό συνέβη και το Σαββατοκύριακο, όταν ανακαλύψαμε πως η παρουσιάστρια του ALPHA επισκέφθηκε τη nail artist της και αποφάσισε να κάνει ένα νέο μανικιούρ. Ένα μανικιούρ γεμάτο χρώματα, που μόλις το δεις, αμέσως φτιάχνει η διάθεσή σου. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο nail art «φωνάζει» Ηλιάνα.

Αποτυπώνει τον αισιόδοξο, χαρούμενο και φωτεινό χαρακτήρα της και κάνει παράλληλα τα νύχια της να είναι ultra chic & girly. Στα παρακάτω videos μπορείς να δεις αναλυτικά το νέο nail art τής Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που… κάπως μας θυμίζει γλειφιτζούρι. Μάλλον, αυτό είναι: Lollipop nail art!







Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο ακριβά skincare συστατικά του κόσμου