10 πολυτελείς κρέμες χεριών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Μαρία Ροδίτη
10 πολυτελείς κρέμες χεριών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Θα σου παρέχουν τη φροντίδα που έχεις ανάγκη!

Ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα περιποίησης του χειμώνα ήταν αδιαμφισβήτητα η κρέμα χεριών. Βλέπεις, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ο παγωμένος αέρας και η μετακίνησή μας από εξωτερικούς σε εσωτερικούς χώρους με κλιματισμό έκαναν τα χέρια μας να σκάνε, να είναι αφυδατωμένα και να μας τραβούν.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την πανδημία του κορονοϊού και την επαναλαμβανόμενη χρήση αντισηπτικού, η κρέμα χεριών μάλλον ανακηρύχτηκε το must-have item της φετινής χρονιάς. Κι επειδή ξέρουμε ότι τώρα, λόγω της έλευσης της άνοιξης, λόγω της ελαφρώς ανεβασμένης θερμοκρασίας έχεις… κάπως αφεθεί, αποφασίσαμε να σε αφυπνίσουμε.

Δεν πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς κρέμα χεριών ούτε τώρα, ούτε ποτέ! Όπως ακριβώς ενυδατώνεις το πρόσωπό σου σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ μάλιστα, έτσι πρέπει να συμπεριφέρεσαι και στα χέρια σου. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, τα χέρια σου «δουλεύουν» καθημερινά και ταλαιπωρούνται.

Από το καθάρισμα και το ξεσκόνισμα του σπιτιού, τη χρήση αντισηπτικού και το συχνό πλύσιμο, μέχρι την πληκτρολόγηση άπειρων λέξεων στον υπολογιστή, τα χεράκια σου ζουν δύσκολες στιγμές και θέλουν την απαραίτητη φροντίδα. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε για εσένα τις 10 πολυτελείς κρέμες χεριών που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και που έχουν γίνει πραγματικά ανάρπαστες. Δες τις στην παρακάτω gallery, κάνε την online παραγγελία σου και απόλαυσε μια υπέροχη εμπειρία περιποίησης με τα καλύτερα δραστικά συστατικά και τα πιο μαγικά αρώματα!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 5 αποτελεσματικές συνταγές ομορφιάς για να καταπολεμήσεις τις ραγάδες