Spring it on! 10 ενυδατικές κρέμες σώματος που μυρίζουν… άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Spring it on! 10 ενυδατικές κρέμες σώματος που μυρίζουν… άνοιξη

Οι πιο λουλουδάτες body lotion είναι εδώ!

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας είναι το παν. Αυτό σου το έχουμε ξαναπεί και δεν θα πάψουμε να σου το υπενθυμίζουμε. Βλέπεις, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και μόνο αυτό αρκεί για να του παρέχουμε και την ανάλογη φροντίδα. Και φροντίδα σημαίνει βαθιά ενυδάτωση.

Σίγουρα θέλεις να έχεις λαμπερό, βελούδινο και όμορφο δέρμα τόσο στην όψη όσο και στο άγγιγμά του, έτσι δεν είναι; Αυτό, λοιπόν, μπορείς να το πετύχεις μόνο με καλή και τακτική απολέπιση και- βέβαια- με σχολαστική, καθημερινή ενυδάτωση. Μια ενυδατική κρέμα σώματος, λοιπόν, πρέπει πάντα να υπάρχει σε κάποιο ράφι του μπάνιου σου και να είναι βασικό βήμα της ρουτίνας ομορφιάς σου.

Τώρα, μάλιστα, που ο καιρός έχει φτιάξει, που η φύση μυρίζει άνοιξη και που ο ήλιος είναι πιο λαμπερός από ποτέ δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε μια άκρως λουλουδάτη ενυδατική κρέμα σώματος. Σε μια κρέμα, που να την ανοίγεις και το άρωμά της να διαχέεται σε όλο τον χώρο σε σημείο που να θες… να λουστείς με αυτήν.

Ε, οι 10 ενυδατικές κρέμες σώματος, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, θα σου δημιουργήσουν αυτήν την ανάγκη. Θα θες με λαχτάρα να τις βάλεις στο σώμα σου και, μάλιστα, όχι μόνο μία φορά μέσα στην ημέρα. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τις και- γιατί όχι; - πάρε θέση για ένα online beauty shopping. Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η εβδομάδα σου!

Διάβασε ακόμα: Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ της Ελένης Τσολάκη πρέπει να το κάνεις κι εσύ