Αυτή είναι η skincare εμμονή της Cate Blanchett

Μαρία Ροδίτη
Αυτή είναι η skincare εμμονή της Cate Blanchett

Hint: Είναι το beauty item που όλες λατρέψαμε στις καραντίνες.

Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς του διεθνούς κινηματογράφου και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας. Η Cate Blanchett, στα 52 της χρόνια, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει μία νεότερη γυναίκα από αυτήν. Διαθέτει μια αξεπέραστη θηλυκότητα, μια επιβλητική και συνάμα elegant φιγούρα και ένα… υπέροχο πρόσωπο.

Πραγματικά, παρατηρώντας το δέρμα της θα διακρίνεις αμέσως πως είναι πορσελάνινο. Η όψη της είναι φρέσκια και λαμπερή σε σημείο που μας κάνει ξεκάθαρα να τη ζηλεύουμε (πάντα με την καλή έννοια). Κι αν αμέσως πάει ο νους σου σε πανάκριβες και απλησίαστες θεραπείες ομορφιάς, που μπορεί να κάνει η Cate Blanchett, μη βιάζεσαι.

Δεν ισχύει αυτό που μπορεί να σκέφτηκες. Αντιθέτως, η διάσημη ηθοποιός βάζει στη ρουτίνα ομορφιάς της ένα προϊόν, το οποίο κι εμείς «λιώσαμε» σε όλες τις καραντίνες. Δεν πάει ο νους σου; Φυσικά, μιλάμε για τις μάσκες ομορφιάς. «Λατρεύω τις ενυδατικές μάσκες προσώπου και τις θεωρώ τέλειες και για τα ταξίδια. Εννοείται πως, πάντα, πριν από ένα red carpet event κάνω μάσκα ομορφιάς, γιατί θέλω απόλυτα λαμπερό δέρμα», δήλωσε πρόσφατα στο Gritty Pritty.

Και μπορεί αυτή να είναι η skincare εμμονή της Cate Blanchett, όμως η ρουτίνα ομορφιάς της- εννοείται- πως δεν περιορίζεται μόνο στις μάσκες ομορφιάς. Η καταξιωμένη ηθοποιός ακολουθεί μερικά ακόμη βήματα στην καθημερινή ρουτίνα της, τα οποία μπορείς να βρεις στην παρακάτω gallery. Είναι απλά, εύκολα και – αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της Cate- άκρως αποτελεσματικά.

Διάβασε ακόμα: Spring it on! 10 ενυδατικές κρέμες σώματος που μυρίζουν… άνοιξη