Value for money! Πιο οικονομικές και αποτελεσματικές ενυδατικές κρέμες προσώπου δεν θα βρεις

Μαρία Ροδίτη
Value for money! Πιο οικονομικές και αποτελεσματικές ενυδατικές κρέμες προσώπου δεν θα βρεις

Πραγματικά, κοστίζουν ελάχιστα για τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν στο δέρμα σου!

Διαβάζοντας γυναικεία έντυπα και online περιοδικά και εστιάζοντας στη στήλη της ομορφιάς σίγουρα θα έχεις καταλάβει ένα πράγμα: ότι η ενυδάτωση είναι το παν για το δέρμα μας. Αν δεν ενυδατώνουμε σωστά, καθημερινά και σχολαστικά την επιδερμίδα μας, δεν θα μπορούμε να τη «σώσουμε» και να την προστατεύσουμε από καμία άλλη «επίθεση», που μπορεί να δεχτεί.

Γι’ αυτό, λοιπόν, καλό είναι να χρησιμοποιούμε καθημερινά- πρωί και βράδυ- την ενυδατική κρέμα προσώπου μας. Ναι, ακόμα και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ενυδάτωση. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

ΟΜΩΣ, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια περιουσία για να είσαι σίγουρη ότι έχεις στο νεσεσέρ σου ένα πραγματικά καλό προϊόν. Εδώ ολόκληρες stars του Hollywood υπάρχουν, που δίνουν ελάχιστα ευρώ για μια ενυδατική κρέμα, εσύ γιατί να δώσεις τον μισό μισθό σου;

Έχεις να πληρώσεις τόσες άλλες υποχρεώσεις του σπιτιού…Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα να σε διευκολύνουμε κάπως και να σε ανακουφίσουμε βρίσκοντας για εσένα τις πιο οικονομικές επιλογές της αγοράς για ενυδάτωση. Στην παρακάτω gallery, συγκεντρώσαμε εννέα ενυδατικές κρέμες προσώπου, οι οποίες κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ και κυριολεκτικά κάνουν θαύματα. Ανακάλυψέ τις και… πάρε μια ανάσα! Θα δεις πως δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση το ρητό «ό,τι πληρώνεις παίρνεις».

Διάβασε ακόμα: Πώς θα κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο; Η make up artist, Χαρά Παπανικολάου, μας εξηγεί