Editor’s Choice: Δεν τελειώνω συχνά προϊόντα αλλά αυτά τα χρησιμοποίησα μέχρι την τελευταία σταγόνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Editor’s Choice: Δεν τελειώνω συχνά προϊόντα αλλά αυτά τα χρησιμοποίησα μέχρι την τελευταία σταγόνα

Όλα όσα έχω λατρέψει τον τελευταίο καιρό

Με λένε Χριστίνα και λατρεύω την περιποίηση. Αν είσαι συχνή επισκέπτης του beauty department εδώ στο queen, σίγουρα θα το έχεις καταλάβει αλλά, ακόμα και αν έρχεσαι πρώτη φορά, θα το καταλάβεις με αυτά που θα σου πω. Όλοι έχουμε αδυναμίες! Κάποια κορίτσια κάθονται με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη και δοκιμάζουν όλα τα τελευταία makeup trends του Instagram. Άλλα –όπως εγώ- δεν μπορούν να κοιμηθούν αν δεν φορέσουν 32 ορούς και 42 κρέμες σε όλο το σώμα. Ανήκοντας στη δεύτερη κατηγορία, το να τελειώσω κάποια κρέμα ή ορό, κάποιο προϊόν μακιγιάζ ή οτιδήποτε άλλο είναι όπως αντιλαμβάνεσαι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Σπάνιο, όχι αδύνατο!

Υπάρχουν βλέπεις και προϊόντα που φτάνουν στα χέρια μου και μου κάνουν κλικ ή μάλλον… άνουν tick σε όλα τα κουτάκια με τις απαιτήσεις μου. Γι’ αυτό, όσα ανοιχτά μέτωπα και αν έχω εκείνο τον καιρό (όταν λέω ανοιχτά μέτωπα εννοώ προϊόντα), πάντοτε επιστρέφω σε αυτά που μου έκαναν κλικ και tick. Αυτά είναι και τα προϊόντα που τελειώνω και αποφάσισα σήμερα να σου μιλήσω για αυτά. Όχι για όλα! Θα ξημερώσουμε… Θα σου μιλήσω για τα 10 τελευταία που τελείωσα ή κοντεύω να τελειώσω σε λιγότερο από 2 εβδομάδες από την ημέρα που έφτασαν στα χέρια μου.

Σου εξηγώ γιατί τα λάτρεψα, τι μου έκαναν, γιατί αξίζει να τα αποκτήσεις και αν σε βρίσκω σε φάση αναζήτησης της νέας σου εμμονής, σίγουρα θα βρεις ανάμεσά τους κάποιο στο οποί θα επενδύσεις στο επόμενο beauty shopping trip σου. Για ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Πούδρες καθαρισμού: Τι είναι; Πώς τις χρησιμοποιείς; Ποια να αγοράσεις; Όλα εδώ…