#CherryNails: Το νέο μανικιούρ της Kourtney Kardashian έχει το ανοιξιάτικο twist που αναζητάς

Μαρία Ροδίτη
#CherryNails: Το νέο μανικιούρ της Kourtney Kardashian έχει το ανοιξιάτικο twist που αναζητάς

Το #nailspiration που χρειάζεσαι, αν έχεις κλείσει ήδη ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.

Αν ήδη έχεις προγραμματίσει το ραντεβού σου στο nail bar και είσαι σε διαδικασία αναζήτησης μανικιούρ, η Kourtney Kardashian είναι η έμπνευση που έψαχνες. Η reality star, πριν μερικές ημέρες, ανήρτησε στο Instagram account της το νέο nail art της με τα likes και τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».

Το νέο μανικιούρ της Kourtney είναι ό,τι πιο φρέσκο, δροσερό και ανοιξιάτικο έχεις δει τελευταία και σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πρόκειται για ένα γαλλικό μανικιούρ με κόκκινη γραμμή και όχι με λευκή. Αυτήν τη σεζόν, άλλωστε, είναι super hot τάση το χρωματιστό γαλλικό nail art και η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, μας το επιβεβαίωσε χθες (δες εδώ).

Η Kourtney, όμως, σαν extravagant κορίτσι που είναι δεν εφησύχασε με ένα απλό, χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ. Πρόσθεσε σε αυτό και κεράσια σε σχήμα καρδιάς δίνοντάς μας ακόμη ένα hint για όσα συμβαίνουν… στη δική της καρδούλα. Ναι, εκτός από μια επίκαιρη και κομψή beauty επιλογή, το μανικιούρ της Kardashian ήταν και μια ένδειξη ότι είναι πολύ ερωτευμένη.

Ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο η star επιβεβαίωσε στο Instagram της σχέση της με τον Travis Barker και τώρα με αυτό το μανικιούρ με κεράσια σε σχήμα καρδιάς θέλει να «φωνάξει» τον έρωτά της. Στην παρακάτω gallery θα δεις αυτό το υπέροχο και άκρως ανοιξιάτικο μανικιούρ, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Μη διστάσεις να το δοκιμάσεις! Τα #CherryNails είναι η πιο elegant & girly επιλογή, είτε είσαι ερωτευμένη, είτε όχι. Άσε που οι κόκκινες πινελιές είναι απόλυτα ταιριαστές με την περίοδο του Πάσχα που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Διάβασε ακόμα: Η Lucy Hale μόλις έκανε το πιο κολακευτικό ξανθό της φετινής άνοιξης