Σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 50; Δοκίμασε τη σειρά MYOLIFT® PLATINUM της tecnoskin®!

Σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 50; Δοκίμασε τη σειρά MYOLIFT® PLATINUM της tecnoskin®!

Ο ρυθμός με τον οποίο γερνά η επιδερμίδα είναι διαφορετικός για την καθεμία μας. Κάποιες από εμάς γερνούν πιο γρήγορα λόγω γενετικών παραγόντων, αλλά σε κάθε περίπτωση, στην ηλικία των 50+ η επιδερμίδα μας αντιμετωπίζει τεράστιες ορμονικές αλλαγές. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές αυξάνονται και η επιδερμίδα μας γίνεται ολοένα και περισσότερο ξηρή και χρωματικά θαμπή!

Ωστόσο, το γεγονός ότι η επιδερμίδα μας ωριμάζει δεν σημαίνει ότι παύει να είναι όμορφη! Απλώς αποκτά αυξημένες ανάγκες, οι οποίες απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα και ειδική περιποίηση, ώστε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας ελαστική και λαμπερή. Την ειδική αυτή περιποίηση μας προσφέρει η σειρά MYOLIFT® PLATINUM της tecnoskin®, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες μίας ώριμης επιδερμίδας.

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα και συγκεκριμένα, την κρέμα προσώπου MYOLIFT® PLATINUM FACE CREAM, τον ορό σύσφιξης MYOLIFT® PLATINUM SERUM, την κρέμα ματιών MYOLIFT® PLATINUM EYE CREAM και την κρέμα νυκτός MYOLIFT® PLATINUM NIGHT CREAM. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά!

Κρέμα προσώπου MYOLIFT® PLATINUM FACE CREAM

Χάρη στην επαναστατική της σύνθεση, η κρέμα προσώπου MYOLIFT® PLATINUM FACE CREAM της tecnoskin® ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, μειώνει την όψη των ρυτίδων, επαναφέρει τον χαμένο όγκο (για παράδειγμα στα μάγουλα, γύρω από το στόμα κτλ) και βελτιώνει αισθητά το περίγραμμα του προσώπου μας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να είναι πολύ πιο ελαστική και σφριγηλή!

Επίσης, καταπολεμά τις τρεις αιτίες της θαμπής επιδερμίδας που την κάνουν να δείχνει γερασμένη (μελανίνη, καταστροφή κολλαγόνου και φλεγμονή) για να δώσει χρωματική ομοιογένεια και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, συγκρατώντας έτσι την υγρασία στο εσωτερικό της και γίνεται πιο απαλή.

Ορός σύσφιξης MYOLIFT® PLATINUM SERUM

Ο συγκεκριμένος ορός προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα με εξαιρετικά αποτελέσματα στα πρόσωπα με έντονες γραμμές έκφρασης και ρυτίδες, ειδικότερα στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη.

Κρέμα ματιών MYOLIFT® PLATINUM EYE CREAM

Για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών μας, η MYOLIFT® PLATINUM EYE CREAM είναι η πλέον κατάλληλη για εφαρμογή 360o γύρω από τα μάτια, κάνοντας lifting στο άνω βλέφαρο. Παράλληλα, εξασθενεί τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια μας και καταπολεμά τις δυσχρωμίες που όλες απεχθανόμαστε!

Κρέμα νυκτός MYOLIFT® PLATINUM NIGHT CREAM

Η κρέμα νυκτός MYOLIFT® PLATINUM NIGHT CREAM είναι ιδανική για όσες από εμάς επιζητούν ένα πρωινό ξύπνημα με πιο φρέσκια, λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα. Ο μοναδικός συνδυασμός πεπτιδίων, ρετινόλης και σταθεροποιημένης βιταμίνης C δρα εντατικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, επαναφέροντας τον χαμένο όγκο, ενώ παράλληλα εξασθενίζει τις κηλίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Πλέον, ξέρεις και εσύ το μυστικό που θα καλύψει τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας σου! Με τη σειρά MYOLIFT® PLATINUM της tecnoskin® δώσε στην επιδερμίδα σου τη λάμψη που της αξίζει!