#DarkHair: Θυμηθήκαμε 10 πολύ μελαχρινές Ελληνίδες και ξένες celebrities που μας αρέσουν πολύ

Μαρία Ροδίτη
#DarkHair: Θυμηθήκαμε 10 πολύ μελαχρινές Ελληνίδες και ξένες celebrities που μας αρέσουν πολύ

Δεν είναι πολλές οι stars που έχουν μείνει πιστές εδώ και χρόνια στα μαύρα μαλλιά τους!

Πριν λίγες ημέρες σού θυμίσαμε τις 10 πιο αγαπημένες μας ξανθές celebrities, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Πραγματικά, όταν σκεφτόμασταν αυτό το θέμα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι οι αμετανόητες ξανθές stars ήταν τόσες πολλές. Όχι απλά πολλές. Πάρα πολλές.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα να δούμε αν υπάρχουν εξίσου και τόσες μελαχρινές σε αυτόν τον πλανήτη. Μιλάμε, βέβαια, για γυναίκες όχι απλά με καστανά μαλλιά, αλλά με πολύ σκούρα καστανά και κυρίως μαύρα μαλλιά. Προς έκπληξή μας, λοιπόν, είδαμε ότι είναι μετρημένες στα δάχτυλα όσες επιλέγουν το μαύρο χρώμα στα μαλλιά τους.

Και οι 10 Ελληνίδες και ξένες celebrities, όμως, που θα δεις στην παρακάτω gallery έχουν μια γοητεία, που ίσως κανένα άλλο χρώμα μαλλιών δεν θα μπορούσε να τους χαρίσει. Θες ο σταρένιος τόνος της επιδερμίδας τους, θες τα σκουρόχρωμα (ή πολύ ανοιχτόχρωμα) μάτια τους… Το μαύρο χρώμα στα μαλλιά τους έρχεται και «κουμπώνει» μοναδικά με όλο το υπόλοιπο παρουσιαστικό τους. Και ειδικά οι Ελληνίδες είναι η προσωποποίηση της μεσογειακής ομορφιάς. Απλά πανέμορφες!

Αν, λοιπόν, κι εσύ είσαι λάτρης του μελαχρινού, αν τα χρώματά σου είναι σαν των διάσημων κοριτσιών για τα οποία σου μιλάμε, τότε ναι! Μπορείς να γίνεις μια πολύ μελαχρινή γυναίκα και να γοητεύσεις όποιον βρεθεί στο πέρασμά σου. Τι κι αν μπήκε η άνοιξη και θεωρητικά πρέπει να ανοίγουμε τα μαλλιά μας! Εσύ κάνε αυτό που πραγματικά σε εκφράζει. Και τότε, σίγουρα, θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ.

Διάβασε ακόμα: #CherryNails: Το νέο μανικιούρ της Kourtney Kardashian έχει το ανοιξιάτικο twist που αναζητάς