5 μπλε και 5 καφέ μάσκαρα για να κάνεις πιο funky το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου

Μαρία Ροδίτη
5 μπλε και 5 καφέ μάσκαρα για να κάνεις πιο funky το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου

Μήπως ήρθε η ώρα του disconnect από τη μαύρη mascara;

Τον τελευταίο έναν χρόνο η μάσκαρα έχει καταταγεί ανάμεσα στα πιο αγαπημένα beauty items των γυναικών. Βλέπεις, το κραγιόν παραμερίστηκε αναγκαστικά λόγω της χρήσης μάσκας ενάντια στον κορονοϊό. Οπότε, όλες μας έπρεπε να βρούμε άλλους τρόπους να αναδείξουμε το μακιγιάζ μας.

Εστιάσαμε, λοιπόν, στο μακιγιάζ ματιών και τινάξαμε την μπάνκα στον αέρα επενδύοντας σε διαφόρων χρωμάτων σκιές, αλλά και σε μαύρες μάσκαρα. Παραδέξου το! Κι εσύ όταν είχες ένα έκτακτο Zoom meeting με τους συναδέλφους σου και δεν ήσουν… στα καλύτερά σου, έπιανες έναν γρήγορο κότσο τα μαλλιά και ορμούσες στο concealer για να κρύψεις μαύρους κύκλους και στη μάσκαρα για να τονίσεις το βλέμμα σου.

Πάντα, όμως, βάσιζες το μακιγιάζ σου στη μαύρη μάσκαρα. Ναι, οκ! Η μαύρη mascara είναι αυτή που μπορεί σε χρόνο dt να μας μεταμορφώσει σε drama queens και να κάνει το βλέμμα μας άκρως γοητευτικό. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα χρώματα mascara υστερούν σε κάτι.

mascara

Και το μπλε και το καφέ, για παράδειγμα, μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις πολύ φρέσκια και όμορφη, αλλά και ξεχωριστή. Άραγε μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα disconnect από τη μαύρη μάσκαρα και να βάλεις το καφέ και το μπλε στο καθημερινό μακιγιάζ σου; Είναι μια πολύ ανοιξιάτικη επιλογή, ιδανική για πρωί και βράδυ, και σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο έβλεπες ως τώρα το πρόσωπό σου στον καθρέφτη.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει για εσένα πέντε μπλε και πέντε καφέ μάσκαρα, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν και θα σε δελεάσουν να τολμήσεις αυτό το κάτι διαφορετικό στο make up σου. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τις και… go shopping, girl!

Διάβασε ακόμα: #CherryNails: Το νέο μανικιούρ της Kourtney Kardashian έχει το ανοιξιάτικο twist που αναζητάς