Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις έκανε το απόλυτο boho μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις έκανε το απόλυτο boho μανικιούρ

Αν υπάρχει ένα nail art που ταιριάζει διάνα με το καλοκαίρι, τότε είναι αυτό που έκανε η παρουσιάστρια του ALPHA.

Nails queen! Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που πρέπει να δοθεί χωρίς δεύτερη σκέψη το 2021 στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του ALPHA, από τις πρώτες κιόλας μέρες του έτους, μας έκανε να καταλάβουμε πως είναι λάτρης των εκκεντρικών nail art και πως της αρέσει πολύ να πειραματίζεται με τα νύχια της.

Τον Ιανουάριο μάς είπε «καλή χρονιά» με cow nail art, λίγο αργότερα ζωγράφισε… δολάρια στα νύχια της, πριν μερικές μέρες εμπνεύστηκε το μανικιούρ της από γλειφιτζούρια, ενώ τώρα μας πήγε νοερά στο καλοκαιράκι. Η Ηλιάνα- εν ολίγοις- έκανε το πιο boho, summerish μανικιούρ που μπορείς να φανταστείς.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις τάσεις, η καστανή παρουσιάστρια/μοντέλο επέλεξε να κάνει γαλλικό μανικιούρ «παίζοντας», όμως, με τη γραμμή του. Φυσικά και δεν έκανε λευκή γραμμή. Αντ’ αυτού, προτίμησε να κάνει πορτοκαλί γραμμή εμπλουτισμένη με το πιο boho σχέδιο, που δεν είναι άλλο από τα λαχούρια. Να, δες!



Το σίγουρο είναι πως το nail art της μόνο συνηθισμένο δεν μπορείς να το πεις. Είναι εξεζητημένο, αλλά δεν παύει να είναι και κομψό, όπως δηλαδή και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι λες; Μήπως αυτό θα είναι το επόμενο #nailinspo σου;



Διάβασε ακόμα: Η άνοιξη είναι εδώ και πρέπει να κάνεις μερικές αλλαγές στην beauty routine σου