Μάκρυναν οι αφέλειές σου; Χτένισέ τις όπως η Anne Hathaway

Μαρία Ροδίτη
Μάκρυναν οι αφέλειές σου; Χτένισέ τις όπως η Anne Hathaway

Το trick της ηθοποιού μέχρι να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

Ήταν στα μέσα Ιανουαρίου όταν είδαμε το Instagram feed μας και διαπιστώσαμε πως η Anne Hathaway έχει αλλάξει κούρεμα και έχει κάνει αφέλειες. Ξέραμε ότι η ηθοποιός είναι fan των μεταμορφώσεων και αρκετά συχνά τολμά τις αλλαγές στα μαλλιά της, όμως… τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά «ήσυχη» με αποτέλεσμα αυτό το νέο hair look να μας αιφνιδιάσει.

Η Anne, λοιπόν, έκοψε αφέλειες και έκανε χωρίστρα στο πλάι εντυπωσιάζοντας όλους τους followers της. Οι French-style αφέλειες είναι, άλλωστε, ένα από τα πιο hot κουρέματα του 2021 και ένα από τα haircuts που χαρίζουν απαράμιλλο στυλ. Και σε συνδυασμό με το όμορφο πρόσωπο της ηθοποιού ήρθαν… κι έδεσαν.

Το θέμα μας, όμως, τώρα είναι πως οι αφέλειες της star μεγάλωσαν αρκετά. Έχουν μακρύνει και το διαπιστώσαμε βλέποντας μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram account της. Δεν πτοήθηκε, ωστόσο, η 38χρονη ηθοποιός. Ούτε και πήγε στο κομμωτήριο για ένα φρεσκάρισμα.

Η Anne Hathaway αποφάσισε να τις χτενίσει με τέτοιον τρόπο, ώστε να δείχνει πως… έχει υιοθετήσει ένα άλλο, super hot κούρεμα: τις curtain bangs. Στην παρακάτω gallery θα δεις πώς ακριβώς ήταν τον Ιανουάριο οι αφέλειές της, αλλά και πώς κατάφερε μόνη της με μία μικρή κίνηση να φρεσκάρει το κούρεμά της. Κάνε scroll και πάρε ιδέες!

Διάβασε ακόμα: Αν υπάρχει απόλυτο hairstyle για το φετινό καλοκαίρι, τότε είναι το French disco