Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο girly μανικιούρ της φετινής άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο girly μανικιούρ της φετινής άνοιξης

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε ένα από τα πιο hot color trends της σεζόν στα νύχια της!

Το μανικιούρ είναι η αγάπη που έγινε λατρεία. Η αλήθεια είναι πως το στερηθήκαμε πολύ εν μέσω καραντίνας με τα nail bars να παραμένουν κλειστά, οπότε τώρα προσπαθούμε να το ευχαριστηθούμε και με το παραπάνω. Αυτό, από όσο έχουμε καταλάβει, ισχύει απόλυτα και για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έχει δείξει ότι είναι δεινή nail mogul, ενώ τώρα τελευταία το ίδιο κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου. Μετά από ένα απόλυτα πασχαλινό nail art, η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε να… επιστρέψει στον αληθινό, girly εαυτό της.

Η Κατερίνα, λοιπόν, έβαψε τα νύχια της σε ένα super elegant χρώμα, που θα μας απασχολήσει έντονα αυτήν τη σεζόν. Μιλάμε για το baby pink! Αυτό το γαλακτερό και πολύ αχνό ροζ, που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο κομψά και όμορφα και κολακεύουν απίστευτα κάθε επιδερμίδα. Να, δες…



Όπως είδες, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκανε κανένα απολύτως σχέδιο στα νύχια της. Επέλεξε το μονοχρωματικό μανικιούρ και -αν θες τη γνώμη μας- πήρε την πιο σωστή απόφαση. Αν, λοιπόν, κι εσύ έχεις ήδη προγραμματίσει το ραντεβού σου στο nail bar και δεν ξέρεις τι nail art να κάνεις, αντίγραψε την όμορφη Κατερίνα. Δεν είναι απαραίτητο πάντα το Πάσχα να κάνουμε κόκκινα μανικιούρ. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση και το γούστο μας!



Διάβασε ακόμα: Top of the top! 9 φανταστικά foundation στα οποία «ορκίζονται» οι stars