8 πολύ σταθερά nude κραγιόν για ακαταμάχητα make up looks σαν της Έλλης Κοκκίνου

Μαρία Ροδίτη
8 πολύ σταθερά nude κραγιόν για ακαταμάχητα make up looks σαν της Έλλης Κοκκίνου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάς έδωσε όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν για τα πασχαλινά make up looks μας!

Την Παρασκευή πολύ αργά το βράδυ παρακολουθήσαμε την εκπομπή After Dark, την οποία παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς, στο ΣΚΑΪ και χαρήκαμε πολύ που είδαμε μετά από καιρό ως καλεσμένη την Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάς είχε λείψει πολύ. Όπως εξήγησε η ίδια, είναι πολύ προσεκτική και δεν κάνει συχνά γυρίσματα σε πλατό λόγω του Covid-19.

Σε αυτήν την εμφάνισή της, λοιπόν, η Έλλη ήταν πιο chic από ποτέ φορώντας μαύρο, one-shoulder, mini φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Πραγματικά, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το καλλίγραμμό σώμα της, αλλά… εμείς σαν beauty addicts που είμαστε, εστιάσαμε την προσοχή μας στο υπέροχο, διακριτικό και elegant μακιγιάζ της.

Παρατηρώντας τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας γενικότερα και κάνοντας ένα scroll στο Instagram account της θα διαπιστώσεις πως αγαπά πολύ τις nude αποχρώσεις στο make up της. Σπάνια θα την πετύχεις, για παράδειγμα, με κόκκινο κραγιόν ή με έντονα smoky eyes. Η Έλλη Κοκκίνου είναι πιστή στο signature μακιγιάζ της και αυτό έκανε για ακόμη μια φορά την περασμένη Παρασκευή.

elli kokkinou

Έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας nude-ροζ σκιά στα μάτια και βάζοντας αρκετές στρώσεις μάσκαρα, αλλά αυτό που τράβηξε τη δική μας προσοχή περισσότερο από όλα ήταν το φανταστικό nude κραγιόν της. Ταίριαζε μοναδικά με τον σταρένιο τόνο της επιδερμίδας της και θεωρούμε πως ήταν το key item του μακιγιάζ της. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σε κινητοποιήσουμε να αντιγράψεις κι εσύ το κομψό make up της Έλλης ξεκινώντας από το κραγιόν της.

Με μια ενδελεχή έρευνα αγοράς που κάναμε, λοιπόν, εντοπίσαμε οκτώ υπέροχα και σταθερά nude κραγιόν, που μπορούν να σου χαρίσουν beauty looks σαν της Έλλης Κοκκίνου. Έρχεται Πάσχα, άλλωστε, και πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα nude κραγιόν, που θα δώσει ένα ελαφρύ χρωματάκι στα χείλη σου… μετά από πολύ καιρό!

Διάβασε ακόμα: Easter season! 10 φανταστικά δώρα ομορφιάς που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου φέτος το Πάσχα