Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Miranda Kerr είναι αυτή που χρειαζόμαστε όλες

Μαρία Ροδίτη
Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Miranda Kerr είναι αυτή που χρειαζόμαστε όλες

Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Η Miranda Kerr δεν είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Είναι μια αιθέρια ύπαρξη, μια πανέμορφη γυναίκα και ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του πλανήτη. Όλα αυτά την έκαναν να κατέχει για χρόνια επάξια μία θέση ανάμεσα στα πιο διάσημα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Πέρα από το υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί της, όμως, η 38χρονη star διαθέτει και ένα απίστευτα εντυπωσιακό δέρμα. Η επιδερμίδα της εκπέμπει λάμψη και υγεία και όλες μας έχουμε αναρωτηθεί ουκ ολίγες φορές τι μπορείς να είναι αυτό που κάνει για να τη διατηρεί. Ευτυχώς, η ίδια η Miranda μπήκε στον κόπο… να μας λύσει μερικές από τις απορίες μας με ένα beauty tutorial που έκανε για χάρη της γαλλικής Vogue.

Παρουσιάζοντας, λοιπόν, πώς προετοιμάζεται για ένα date night, η Miranda Kerr αποκάλυψε και τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της. Και απλά μάς έκανε να την ευχαριστούμε. Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι η βραδινή beauty routine της είναι τόσο εύκολη, που όσο κουρασμένη, όσο εξαντλημένη κι αν είσαι, μπορείς να την κάνεις.

skincare miranda kerr

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, το supermodel εξήγησε ότι η βραδινή skincare routine της αποτελείται από τέσσερα βήματα, τα οποία όχι μόνο προσφέρουν φροντίδα στο δέρμα της, αλλά τη βοηθούν να αποβάλει και την ένταση όλης της ημέρας. Θέλεις καλύτερο;

Ειδικότερα, η Miranda Kerr χρησιμοποιεί για αρχή ένα έλαιο προσώπου, το οποίο -αφού απλώσει στην επιδερμίδα της- το ταμπονάρει με τα δάχτυλά της, γιατί έτσι αισθάνεται ότι της προσφέρει περισσότερη λάμψη.

Έπειτα, βάζει κάτω από τα μάτια της eye oil και όχι κρέμα ματιών. Όπως θα την ακούσεις να λέει, προτιμά το έλαιο, γιατί είναι πολύ καταπραϋντικό, αλλά και δροσιστικό. Τρίτο βήμα αποτελεί η ενυδατική κρέμα της, ενώ τελευταίο και καλύτερο… χρησιμοποιεί ένα gua sha εργαλείο για μασάζ. Κάνει με ανοδικές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό της βοηθώντας έτσι τα συστατικά των προϊόντων να απορροφηθούν και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αλλά και την ίδια να αποβάλει όλο το στρες και την ένταση.

Πάτα το play για να δεις βήμα-βήμα τη ρουτίνα ομορφιάς της Miranda Kerr, αλλά να μάθεις και άλλα beauty secrets της.



Διάβασε ακόμα: Θέλεις πιο σαρκώδη χείλη; Δοκίμασε το νέο make up hack που κυκλοφορεί στο TikTok