Θέλεις πιο σαρκώδη χείλη; Δοκίμασε το νέο make up hack που κυκλοφορεί στο TikTok

Μαρία Ροδίτη
Θέλεις πιο σαρκώδη χείλη; Δοκίμασε το νέο make up hack που κυκλοφορεί στο TikTok

Είναι πραγματικά πανεύκολο να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν juicy και εντυπωσιακά!

Παραδέξου το! Σου έχει συμβεί κι εσένα να ζηλέψεις τα ζουμερά χείλη της Monica Bellucci ή της Angelina Jolie, να προσπαθήσεις έστω με το μακιγιάζ και με ένα μολύβι χειλιών να προσθέσεις στα δικά σου χείλη όγκο και τελικά… να γίνεσαι κλόουν. Μην ανησυχείς. Όλες λίγο-πολύ έχουμε βρεθεί στη δική σου θέση.

Δυστυχώς, δεν είναι προνόμιο όλων μας τα σαρκώδη χείλη και έτσι προσπαθούμε να βρίσκουμε άλλους τρόπους για να τα τονίσουμε και να τα κάνουμε πιο juicy. Η λύση, όμως, δεν είναι να κάνουμε πιο έντονη γραμμή με το μολύβι χειλιών σε σημείο που να φτάνει μέχρι... λίγο κάτω από τη μύτη μας. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καταφέρουμε να έχουμε όμορφα και εντυπωσιακά χείλη.

Στο TikTok, για παράδειγμα, κυκλοφορεί εδώ και καιρό ένα super duper hack μακιγιάζ, που όντως έχει αποτέλεσμα. Οι TikTokers, λοιπόν, σου προτείνουν να χρησιμοποιήσεις αντί για μολύβι χειλιών, το self tan σου. Ναι, ναι! Καλά διάβασες. Το self tan σου θα κάνει τα χείλη σου πιο ζουμερά, πιο σαρκώδη. Δες το βίντεο και τα λέμε παρακάτω…



Όπως είδες, αντί για μολύβι χειλιών, θα δημιουργήσεις το περίγραμμα των χειλιών σου με λίγο self tan, το οποίο θα απλώσεις με πινελάκι. Για να είναι πιο ορατό το αποτέλεσμα, άσε το self tan μερικές ώρες στα χείλη σου και έπειτα αφαίρεσέ το με γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Θα δεις πως πραγματικά αυτό το make up hack «δουλεύει» και σίγουρα είναι πολύ πιο ασφαλές από άλλα tricks. Άσε που μπορεί να κρατήσει για αρκετές μέρες.

Αφού ολοκληρώσεις αυτήν τη διαδικασία, λοιπόν, μπορείς να βάλεις ένα υπέροχο nude κραγιόν και… τα χείλη σου θα είναι πιο λαχταριστά και ζουμερά από ποτέ! Good luck, girl!



Διάβασε ακόμα: 8 πολύ σταθερά nude κραγιόν για ακαταμάχητα make up looks σαν της Έλλης Κοκκίνου