10 αντηλιακά με χρώμα για απόλυτη προστασία και τέλεια κάλυψη

Μαρία Ροδίτη
10 αντηλιακά με χρώμα για απόλυτη προστασία και τέλεια κάλυψη

Προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, φροντίζουν την επιδερμίδα σου και της δίνουν ένα τέλειο χρώμα!

Αντηλιακό, αντηλιακό, αντηλιακό! Θα σου το λέμε και θα σου το φωνάζουμε κάθε μέρα. Από εδώ και στο εξής (και όλο τον χρόνο, βέβαια) πρέπει να φοράς κάθε μα κάθε μέρα αντηλιακό. Είτε βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο και εργάζεσαι, είτε πηγαίνεις έξω για διάφορες δουλειές. Βλέπεις, όσο οι μέρες περνούν και όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι ο ήλιος θα είναι πιο βλαβερός μιας και θα… «καίει» περισσότερο.

Κι αν θεωρείς πως θα επιβαρύνεις πολύ την επιδερμίδα σου βάζοντας αντηλιακό και μετά foundation ή πως θα την αισθάνεσαι αρκετά λιπαρή και άρα… ενοχλητική, μην ανησυχείς! Σου έχουμε τη λύση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για αυτά τα δύο προϊόντα ένα άλλο προϊόν, που συνδυάζει και τα δύο. Ο λόγος για την αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Σκέψου το καλύτερα! Και οικονομία θα κάνεις μιας και δεν θα χρειαστεί να επενδύσεις σε δύο items, και δεν θα νιώθεις «βαριά» την επιδερμίδα σου, αλλά και δεν θα χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να κάνεις το καθημερινό μακιγιάζ σου. Όπως και να το κάνουμε, μια αντηλιακή με χρώμα συμφέρει από πολλές πλευρές, συμφωνείς;

Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε δέκα φανταστικές tinted αντηλιακές, που περιποιούνται, ενυδατώνουν, προστατεύουν και καλύπτουν κάθε ατέλεια της επιδερμίδας. Ανακάλυψέ τις στην παρακάτω gallery και… be sure ότι θα γίνουν το αγαπημένο σου beauty item από εδώ και στο εξής.

Διάβασε ακόμα: 10 setting sprays για να μην αλλοιώνεται το μακιγιάζ σου με τίποτα