#MilkyNails: Η Αθηνά Οικονομάκου δοκίμασε το πιο chic nail trend της φετινής άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
#MilkyNails: Η Αθηνά Οικονομάκου δοκίμασε το πιο chic nail trend της φετινής άνοιξης

Η ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε κομψές επιλογές, αλλά αυτό το μανικιούρ μάς ενθουσίασε!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια beauty queen χωρίς δεύτερη σκέψη! Δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεις ποτέ απεριποίητη, χωρίς μακιγιάζ ή χωρίς να έχει κάνει ένα όμορφο χτένισμα στα μαλλιά της. Ωστόσο, παρατηρώντας τη με τα χρόνια έχουμε καταλάβει πως η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να είναι κοκέτα συνολικά, αλλά έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα νύχια της.

Σπάνια αφήνει άβαφα και απεριποίητα τα νύχια της, αλλά δεν είναι και fan των περίτεχνων nail art. Όσα χρόνια τη γνωρίζουμε δεν έχουμε παρατηρήσει να έχει κάνει κάποιο extravagant μανικιούρ ή κάποιο σχέδιο που να μαγνητίζει στο δευτερόλεπτο όλα τα βλέμματα. Η Αθηνά προτιμά τα minimal nail art και κινείται συνήθως σε μπεζ, nude και γαλακτερές αποχρώσεις.

Αυτό έκανε και στην τελευταία επίσκεψή της στο nail bar. Η 35χρονη ηθοποιός υιοθέτησε τη super hot τάση της άνοιξης, που δεν είναι άλλη από τα milky nails. Ναι! Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία των νυχιών και ένα βερνίκι σε λευκή, γαλακτερή απόχρωση.

Στην παρακάτω gallery θα δεις το ultra chic μανικιούρ της Αθηνάς και σίγουρα θα το λαχταρήσεις κι εσύ. Αν, μάλιστα, ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου και δεν ήξερες τι σχέδιο να κάνεις, να η τέλεια ιδέα. Τα milky nails της Αθηνάς είναι πολύ κομψά, κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και μακριά, ενώ δείχνουν τέλεια και με μαυρισμένο δέρμα. Αν ήδη έκανες το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα, λοιπόν, go for it!

Διάβασε ακόμα: MIELĒV: Η founder του skincare brand που ξεχώρισε η Vogue και το Vanity Fair μάς μιλά αποκλειστικά