Bob haircut: Η Kim Kardashian με το απόλυτο 70’s κούρεμα

Μαρία Ροδίτη
Bob haircut: Η Kim Kardashian με το απόλυτο 70’s κούρεμα

Η reality star υιοθέτησε ένα υπέροχο καρέ, που είναι απίστευτα chic και βολικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο και άκρως ανανεωτικό από το να επισκεφθείς τον κομμωτή σου και να κάνεις μια αλλαγή είτε στο κούρεμα, είτε στο χρώμα μαλλιών σου; Σίγουρα όχι! Σε αυτό το mood, λοιπόν, φαίνεται πως βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Kim Kardashian, η οποία πειραματίζεται διαρκώς με την εμφάνισή της γενικότερα.

Πριν μερικές ημέρες την είδαμε να «εξαφανίζει» τα φρύδια της βάφοντάς τα κατάξανθα και δείχνοντας… τελείως διαφορετική. Συνέχεια είχαν τα μαλλιά της. Η Kim Kardashian αποφάσισε να αλλάξει το κούρεμά της, να απαλλαγεί από τα πολύ μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει το απόλυτο 70’s κούρεμα.

https://www.instagram.com/p/COwX_rigAZO

Όπως είδες στο βίντεο, η reality star έκανε ένα καρέ κούρεμα, το οποίο φτάνει στο ύψος των ώμων. Οι άκρες γυρίζουν προς τα μέσα θυμίζοντάς μας τα υπέροχα, vintage style hairstyles της δεκαετίας του ’70. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά hair looks, που έχει κάνει ποτέ η Kim Kardashian.

Το καρέ κούρεμά της είναι φρέσκο, ανάλαφρο, ιδανικό για το καλοκαίρι και απόλυτα μέσα στη μόδα. Και το λέμε αυτό, διότι, αν θυμάσαι καλά, από τις αρχές του 2020 είδαμε όλο και περισσότερες celebrities να κάνουν τα μαλλιά τους καρέ και από ό,τι φαίνεται αυτή η τάση θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η σειρά της Kim. Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν πρόκειται όντως για το νέο κούρεμά της και αν αποχωρίστηκε μια για πάντα τα μακριά μαλλιά της, ή αν φοράει περούκα. Ό,τι κι αν συμβαίνει πάντως, το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο!

Διάβασε ακόμα: Σκουαλάνιο: Το απαραίτητο συστατικό για ενυδάτωση και καλή υγεία της επιδερμίδας