Το μυστικό της Emily Ratajkowski για μαλλιά με μεταξένια απαλότητα

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό της Emily Ratajkowski για μαλλιά με μεταξένια απαλότητα

Το αγαπημένο λαδάκι μαλλιών του μοντέλου μπορεί να κάνει θαύματα στην τρίχα!

Η Emily Ratajkowski είναι μια γυναίκα, που απασχολεί έντονα τα media τα τελευταία χρόνια. Οι λόγοι; Πολλοί. Οι ρόλοι της σε ταινίες, όπως «Gone Girl», «I Feel Pretty» και «Welcome Home», η συμμετοχή της σε video clip και οι άκρως sexy φωτογραφίσεις της σε εξώφυλλα περιοδικών έχουν κάνει την ηθοποιό και μοντέλο άκρως περιζήτητη.

Η αλήθεια είναι πως η Emily είναι κάτι παραπάνω από ένα όμορφο κορίτσι και πραγματικά δεν μας κάνει εντύπωση όλο αυτό το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό της. Παραδέξου το! Κι εσύ πολλές φορές την έχεις δει κι έχεις αναρωτηθεί πώς μπορεί να είναι τόσο ωραία γυναίκα, τι κάνει για να διατηρεί το δέρμα της, αλλά και τα υπέροχα μαλλιά της.

Ειδικά για τα μαλλιά της δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ζηλευτά. Η Emily Ratajkowski έχει τρίχα που εκπέμπει υγεία, λάμψη και μεταξένια απαλότητα και όλα αυτά δεν οφείλονται σε κάποια πανάκριβη θεραπεία, που ίσως να φαντάζεσαι πως κάνει. Όχι! Το μοντέλο χρησιμοποιεί ένα προϊόν, και πιο συγκεκριμένα ένα έλαιο, το οποίο προστατεύει τα μαλλιά απο την καθημερινή ταλαιπωρία, θρέφει την τρίχα και την ενισχύει με απαράμιλλη λάμψη.

Όχι μόνο, όμως... Το συγκεκριμένο λαδάκι προστατεύει τα μαλλιά και από τη θερμότητα, ενώ ελέγχει και το φριζάρισμα. Θες κάτι καλύτερο; Για να δεις ποιο είναι το αγαπημένο hair oil της Emily Ratajkowski αρκεί να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery. Εκεί θα βρεις ακόμη τέσσερα προϊόντα, τα οποία θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να γίνουν πιο δυνατά και απαλά σε χρόνο dt. Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για αυτήν την εποχή, που τα μαλλιά σου θα αρχίσουν να ταλαιπωρούνται από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Λευκαντική μάσκα χεριών μόνο με δύο υλικά