Charlize Theron: Ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και είναι... αγνώριστη

Μαρία Ροδίτη
Charlize Theron: Ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και είναι... αγνώριστη

Η ηθοποιός τόλμησε την αλλαγή και είναι απλά υπέροχη!

Η Charlize Theron έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι ένας beauty chameleon. Της αρέσει να πειραματίζεται με την εικόνα της και το κάνει πάντα με απόλυτη επιτυχία. Η ηθοποιός έχει τολμήσει να πάρει κιλά και να «χαλάσει» την υπέροχη σιλουέτα της για ρόλο, έχει κόψει τα ξανθά μαλλιά της σε pixie cut, ενώ έχει κάνει καρέ κούρεμα βάφοντας καστανά σκούρα τα μαλλιά της για να εμφανιστεί στα Oscars 2019.

Πραγματικά, ό,τι χρώμα κι αν βάψει τα μαλλιά της αυτή η γυναίκα, όποιο κούρεμα κι αν δοκιμάσει, θα είναι και πάλι μία κούκλα. Και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η τελευταία μεταμόρφωσή της. Μιλάμε, βέβαια, για τις φωτογραφίες που ανέβασε η Charlize Theron στο Instagram account της και στις οποίες ποζάρει με κατακόκκινα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CPBe50ZMD6G

Όπως βλέπεις, η star έχει πολύ σγουρά, κατακόκκινα μαλλιά, που φτάνουν στο ύψος των ώμων! Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν όντως η Theron έβαψε κόκκινα τα μαλλιά της ή αν φοράει περούκα. Ο χρόνος θα δείξει… Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η αλλαγή έγινε στο πλαίσιο του καινούριου της ρόλου για τη σειρά «School for Good and Evil» στο Netflix, όπου και θα υποδυθεί τη Lady Lesso.

Πίσω από αυτά τα υπέροχα κόκκινα μαλλιά βρίσκεται ο επί χρόνια στενός συνεργάτης και προσωπικός hairstylist της ηθοποιού, Adir Abergel, ο οποίος δημοσίευσε στον δικό του Instagram λογαριασμό τις ίδιες φωτογραφίες και έγραψε: «Το μυστικό μόλις αποκαλύφθηκε και αυτός είναι ο λόγος που πέρασα την καραντίνα μου στην Ιρλανδία. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θα επέλεγα να περάσω το lockdown αλλά για τη… Lady Lesso θα έκανα τα πάντα! Περάσαμε φανταστικά με την ευφυή Charlize όσο δημιουργούσαμε αυτό το look», έγραψε ο Abergel.

Τώρα μένει να δούμε αν αυτό το φλογερό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της Charlize Theron είναι μόνιμο ή όχι. Σίγουρα, πάντως, θα ήταν υπέροχο να έχει βάψει σε αυτήν την απόχρωση τα μαλλιά της μιας και κολακεύει τη λευκή επιδερμίδα της, ενώ αναδεικνύει και το γαλαζοπράσινο χρώμα των ματιών της.

Διάβασε ακόμα: Bob haircut: Η Kim Kardashian με το απόλυτο 70’s κούρεμα