#RedNails: Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το πιο κλασικό χρώμα στο μανικιούρ της

Μαρία Ροδίτη
#RedNails: Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το πιο κλασικό χρώμα στο μανικιούρ της

Η παρουσιάστρια έβαψε κόκκινα τα νύχια της και μας θύμισε τι σημαίνει διαχρονική κομψότητα!

Παραδέξου το! Κι εσύ τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που πας στη μανικιουρίστ σου, σπαταλάς αρκετή ώρα μέχρι να βρεις το nail art που θα κάνεις. Η αλήθεια είναι πως εδώ και πολύ καιρό το μανικιούρ αποτελεί τέχνη και τα trends στα σχέδια εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Αφηρημένα nail art, cow print, ανάποδο γαλλικό μανικιούρ και πολλές ακόμα τάσεις βλέπουμε να ξεπετάγονται κάθε τρεις και λίγο.

Στην ουσία, η μονοχρωμία στα νύχια έχει μπει στην άκρη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τις περισσότερες γυναίκες να επιλέγουμε περίτεχνα nail art. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται να μην ισχύει για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μένει πιστή στο one color μανικιούρ.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μάς έχει δείξει εδώ και χρόνια ότι δεν ακολουθεί τις τάσεις απλά για να τις ακολουθήσει. Βλέπει τι της ταιριάζει και υιοθετεί μόνο όποιο trend την κάνει να αισθάνεται ωραία με τον εαυτό της. Στα νύχια, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη μένει πιστή σε «κλασικές αξίες».

Απόδειξη; Το τελευταίο μανικιούρ της! Η παρουσιάστρια του Mega- πλέον- επέλεξε να βάψει κατακόκκινα τα νύχια της και να μην κάνει κανένα απολύτως nail art. Μας έδειξε πως αγαπά τα κλασικά χρώματα και μας έδωσε όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν για το επόμενο μανικιούρ μας. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις πόσο elegant είναι τα κόκκινα νύχια της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και μερικά βερνίκια που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις το μανικιούρ της!

Διάβασε ακόμα: Charlize Theron: Ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και είναι... αγνώριστη