Inverted bob: Η Emma Corrin άλλαξε κούρεμα και μας «ταξίδεψε» στα 90’s

Μαρία Ροδίτη
Inverted bob: Η Emma Corrin άλλαξε κούρεμα και μας «ταξίδεψε» στα 90’s

Αρκετά ανατρεπτικό το νέο hair look της πρωταγωνίστριας του The Crown.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα. Η Emma Corrin μπήκε στις ζωές μας ως Πριγκίπισσα Diana μέσα από τη σειρά του Netflix, «The Crown», και μας εξέπληξε με τις υποκριτικές ικανότητές της, αλλά και την απίστευτη ομοιότητά της με την αείμνηστη Lady D.

Για ακόμη μια φορά τώρα κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω της μιας και αποφάσισε να αλλάξει hair look. Η Emma Corrin υιοθέτησε ένα hot hair trend της δεκαετίας του 1990, που δεν είναι άλλο από το inverted bob haircut ή αλλιώς «ανάποδο» καρέ.

Στην ουσία, πρόκειται για ένα κούρεμα που στο πίσω μέρος τα μαλλιά είναι πολύ κοντά, ενώ σταδιακά όσο πλησιάζουν στο μπροστινό μέρος τα μαλλιά γίνονται πιο πλούσια, μακριά και πυκνά. Το εν λόγω haircut ήταν super hot στα θρυλικά 90’s και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και… από όσο φαίνεται θα μας απασχολήσει και αυτήν τη σεζόν.

Πάντως, η Emma Corrin δεν έμεινε μόνο στην αλλαγή του κουρέματος. Άνοιξε και το χρώμα μαλλιών της υιοθετώντας ένα πολύ ανοιχτό ξανθό, που ομολογουμένως της ταιριάζει πάρα πολύ. Πίσω από αυτήν την αλλαγή, που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, βρίσκονται οι hairstylists Daniel Martin και Reiss Alexander.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair, μάλιστα, ο Martin είχε δηλώσει για την Emma Corrin: «Τους τελευταίους έξι μήνες πειραματίζεται με δυναμικά κουρέματα της εποχής των 90’s».

Διάβασε ακόμα: #RedNails: Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το πιο κλασικό χρώμα στο μανικιούρ της