10 προϊόντα για το σώμα που μυρίζουν… καλοκαιρινή φρεσκάδα

Μαρία Ροδίτη
10 προϊόντα για το σώμα που μυρίζουν… καλοκαιρινή φρεσκάδα

Και φρεσκάδα χωρίς εσπεριδοειδή γίνεται; Δεν γίνεται!

Για τη φροντίδα του σώματος έχουμε μιλήσει ουκ ολίγες φορές. Και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να συζητάμε αυτό το θέμα! Το σώμα μας έχει ανάγκη από περιποίηση σε καθημερινή βάση και 365 μέρες τον χρόνο. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι- όπως μπορεί να νομίζεις- που η επιδερμίδα μας «διψάει».

Πάντα χρειάζεται ενυδάτωση και απολέπιση για να είναι λαμπερή! Και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ακόμα πιο πολύ. Βλέπεις, ο ήλιος καίει περισσότερες ώρες την ημέρα, οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας το δέρμα ταλαιπωρείται πανεύκολα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να το αμελείς, γιατί… η ξηρότητα και η αφυδάτωση θα σου «χτυπήσουν» την πόρτα πολύ άμεσα.

Δεν θα πάρεις, βέβαια, ό,τι κι ό,τι για το δέρμα σου. Τα σωστά να λέγονται! Αυτές τις ζεστές μέρες, που το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο», μία είναι η λύση για να νιώσεις όμορφη και μυρωδάτη. Να επενδύσεις σε beauty items για το σώμα, τα οποία να μοσχοβολούν καλοκαιρινή φρεσκάδα. Πάει ο νους σου σε κάτι;

Αναφερόμαστε σε κρέμες σώματος και αφρόλουτρα, σε μπάρες σαπουνιού και scrubs, που περιέχουν εσπεριδοειδή. Πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι, περγαμόντο, κίτρο… Τι υπέροχες μυρωδιές! Αυτές, λοιπόν, θα τις βρεις στην παρακάτω gallery συγκεντρωμένες και μέσα στα πιο αρωματικά προϊόντα ομορφιάς για το σώμα. Ετοιμάσου… Θα σε ρωτούν όλοι όσοι περνούν δίπλα σου τι μυρίζει έτσι όμορφα!

Διάβασε ακόμα: Fishtail braid: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο elegant πλεξούδα που έχουμε δει