7 εύκολες και κομψές αλογοουρές για όλο το καλοκαίρι (video)

Μαρία Ροδίτη
7 εύκολες και κομψές αλογοουρές για όλο το καλοκαίρι (video)

Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας!

Οι τάσεις στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι δεν έχουν τέλος! Hair trends από τις δεκαετίες ’60, ’70 , ’80 και’ 90 έχουν κάνει δυναμικό comeback και μας προ(σ)καλούν να τις δοκιμάσουμε. Ποια να πρωτοθυμηθούμε! Τα scrunchies που πιάνουμε τα μαλλιά μας; Τις curtain bangs ή τα shag κουρέματα; Οι επιλογές είναι πολλές!

Αν, ωστόσο, δεν θέλεις να πειραματιστείς με κάτι εντελώς άγνωστο σε εσένα και αν γενικά είσαι άνθρωπος της σταθερότητας, δεν έχεις παρά να «παίζεις» στην καθημερινότητά σου με αλογοουρές. Τα ponytails είναι all-time classic, είναι κομψά και γίνονται σε χρόνο dt. Άσε που – ειδικά αυτήν την εποχή με τη ζέστη- σε κρατούν δροσερή μιας και τα μαλλιά δεν πέφτουν στον αυχένα σου.

Όλα αυτά, λοιπόν, μας έκαναν σήμερα να αναζητήσουμε εύκολες, γρήγορες και εμπνευσμένες αλογοουρές που μπορείς να κάνεις όλο το καλοκαίρι και να ξεχωρίζεις. Σκεφτήκαμε αμέσως τη Melissa Cook, η οποία ειδικεύεται στα ξεχωριστά και inspired χτενίσματα, και έτσι μπήκαμε στο κανάλι της στο YouTube!

Εκεί βρήκαμε ένα φανταστικό tutorial με επτά elegant αλογοουρές και το μοιραζόμαστε μαζί σου παρακάτω. Θέλεις αλογοουρές χαμηλές και απλές; Θέλεις πιο περίπλοκα ponytails με πλεξούδες ή με hair accessories; Η Melissa έχει μεριμνήσει για κάθε γούστο. Αρκεί κι εσύ να πατήσεις το play, να βάλεις cc για υπότιτλους και να την απολαύσεις.



Cover photo: @missysueblog

Διάβασε ακόμα: Fishtail braid: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο elegant πλεξούδα που έχουμε δει