Ψάχνεις απλό και κομψό μανικιούρ; Δες αυτό που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη

Μαρία Ροδίτη
Ψάχνεις απλό και κομψό μανικιούρ; Δες αυτό που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη

Το ιδανικό nail art για κάθε περίσταση!

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να είναι ένα fashion girl, μιας και διατηρεί δικές της σειρές με παπούτσια και ρούχα, όμως ταυτόχρονα είναι και μια γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και θέλει πάντα να είναι περιποιημένη. Απόδειξη το γεγονός ότι σε κάθε εμφάνισή της, αλλά και στο Instagram της, κάνει κομψές beauty επιλογές.

Συνηθίζει να πειραματίζεται με το χρώμα μαλλιών και τα χτενίσματά της, να δοκιμάζει πιο extravagant make up looks και να επιμένει στα minimal nail art. Αυτό θα διαπιστώσεις και με το πρόσφατο μανικιούρ της, το οποίο θα σε κάνει να θέλεις να κλείσεις ASAP ραντεβού στη μανικιουρίστ σου.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη εμπνεύστηκε το nail art της από τα μπισκότα με κρέμα-σοκολάτα και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από υπέροχο. Το βασικό χρώμα του μανικιούρ της είναι το λευκό, με μικρές τελείες σε μαύρο χρώμα να είναι διάσπαρτες πάνω στο κάθε νύχι.

Πριν πατήσεις το play διάβασε τι μας είπε η προσωπική nail artist της Μαίρης Συνατσάκη για τις τάσεις στα νύχια



Παραδέξου το! Είσαι ένα βήμα πριν σηκώσεις το τηλέφωνο και καλέσεις τη nail artist σου. Αν, ωστόσο, δεν βρεις διαθέσιμο ραντεβού στο nail bar, μην αγχώνεσαι. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών, που είναι ό,τι πρέπει για να πετύχεις αυτό το μανικιούρ. Καλή επιτυχία!