New look! Η Ciara έγινε κοκκινομάλλα (photos)

Μαρία Ροδίτη
New look! Η Ciara έγινε κοκκινομάλλα (photos)

Δεν σταματά τις αλλαγές στην εμφάνισή της η τραγουδίστρια!

Υπάρχει τίποτα καλύτερο για μια γυναίκα από μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για ανανέωση στο κούρεμα ή στο χρώμα μαλλιών; Σίγουρα, όχι! Το ραντεβού με τον κομμωτή είναι για όλες μια απαραίτητη «ένεση» αυτοπεποίθησης και φροντίδας του εαυτού μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι celebrities αυτού του κόσμου, οι οποίες -η μία μετά την άλλη- προχωρούν σε ριζικές αλλαγές στην εικόνα τους. Αυτήν τη φορά, η Ciara άλλαξε χρώμα μαλλιών και το γνωστοποίησε με μερικά posts στο Instagram account της.

Θυμήσου εδώ το κούρεμα που είχε υιοθετήσει η Ciara λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Το νέο χρώμα μαλλιών

Η 35χρονη τραγουδίστρια είναι και επίσημα πια μια κοκκινομάλλα μιας και έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο hair color trend του 2021. Ναι! Και η Ciara, μετά την Gigi Hadid που εξέπληξε το κοινό της, απέκτησε ginger χρώμα στα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CPioNvdnrmQ

«Pelirroja» (aka κοκκινομάλλα στα Ισπανικά), έγραψε η τραγουδίστρια στο post της με τα likes και τα επαινετικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Οι τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά

Η Ciara είναι μια καλλιτέχνιδα που δεν φοβάται ποτέ να πειραματιστεί με το look της. Και συνήθως «ξεσπάει» στα μαλλιά της.



Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια έχει κόψει σε αφέλειες τα μαλλιά της, τα έχει κάνει ράστα, ενώ τα έχει βάψει ξανθά, σκούρα καστανά, ροζ και μπλε. Με λίγα λόγια, τα έχει κάνει όλα!

Άραγε, θα κρατήσει αυτό το hair look για πολύ ακόμα; Ή ήδη σκέφτεται την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά της;