#JungleNails: Σήμερα τα nail art είναι wild…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#JungleNails: Σήμερα τα nail art είναι wild…

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα τροπικά νύχια με κοκοφοίνικες και φλαμίνγκο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως για #JungleNails και σήμερα είναι η τέλεια μέρα!

Another day, another mani Queens και σήμερα έχουν αγριέψει τα πράγματα… μεταφορικά πάντα. Πώς και έτσι; Ανακαλύψαμε ότι τελικά υπάρχει nail art που δεν σου έχουμε δείξει και δεν είναι άλλο από τα #JungleNails!

Τα νύχια που μιμούνται τη ζούγκλα δεν είναι τάση όπως για παράδειγμα τα #TropicalNails, αλλά είναι πανέμορφα και ας αργήσαμε να τα ανακαλύψουμε.


via GIPHY


Για θυμήσου τα #PalmTreeNails

It’s a jungle out there!

Πώς μας ξέφυγαν, δεν το ξέρω. Πόσο μας αρέσουν όμως το ξέρω και θα σου το πω: Πολύ! Είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι και οι dark, αλλά fun, αποχρώσεις τους θα κάνουν τα νύχια των ποδιών και των χεριών σου απίστευτα wild.

Αν μάλιστα τολμήσεις το απόλυτο mix & match της αγαπημένης μας Safina, με φυλλωσιές στο ένα χέρι και animal print στο άλλο, τότε πραγματικά θα έχεις ένα statement mani που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μιας που μιλάμε για mix n’ match, εδώ θα δεις τέλεια σχέδια


via GIPHY


Αξίζει να προσπαθήσεις

Μην συνοφρυώνεσαι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να το πετύχεις μόνη σου αν είσαι αρχάρια. Με λίγη προσπάθεια όμως μπορείς να αντιγράψεις τα πιο απλά σχέδια και υπάρχουν πάντα τα screenshots που μπορείς να πας στη μανικιουρίστ σου.

Για να δεις τώρα τι άλλο περιλαμβάνουν τα #JungleNails, δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς, με ένα scroll, στην παρακάτω gallery και να δεις όλα όσα συγκέντρωσα για εσένα.

Και αν τα δοκιμάσεις please, μην ξεχάσεις να με κάνεις tag στο Instagram για να σε χαρώ και να σε καμαρώσω wild queen!

Αν δεν νιώθεις wild, εδώ έχουμε μερικά τέλεια γαλλικά μανικιούρ