10+1 super fun, γαλλικά μανικιούρ για να πάει καλά η εβδομάδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10+1 super fun, γαλλικά μανικιούρ για να πάει καλά η εβδομάδα

Το γαλλικό μανικιούρ ήταν, είναι και θα παραμείνει τάση και σήμερα μπορεί να σου φτιάξει λίγο τη διάθεση!

Το μανικιούρ είναι κάτι σαν… απόδραση για εμάς εδώ στο beauty department.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ακριβώς ξεκίνησε αυτή η εμμονή, κυρίως γιατί τρώω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα νύχια μου (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), αλλά έγινε εμμονή το nail art.

Διάβασε εδώ τι μπορείς να κάνεις για να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου

Obsess much?!

Μία εμμονή την οποία «κόλλησα» και τις υπόλοιπες Queens που μπαίνουν φανατικά στα nailspiration για λίγη έμπνευση ή ένα μικρό διάλειμμα.

https://www.instagram.com/p/CQEPccCsiDY

Κάτι συμβαίνει στον εγκέφαλό μου όταν κοιτάζω μανικιούρ και χαλαρώνω. Είναι σα να χαϊδεύω το σκυλάκι μου, δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Αρκετά όμως με αυτή τη μεγάλη εισαγωγή…

Την έκανα γιατί μπορεί να νομίζεις ότι μουρλάθηκα και σου δείχνω γαλλικά μανικιούρ. Η αντιπάθειά μου για το γαλλικό εξάλλου, είναι παροιμιώδης!

Αλήθεια, δεν το θέλω το γαλλικό αλλά το αγαπάς γι᾽αυτό στο δείχνω. Δες εδώ.

Trend forever!

Όσο και αν το αντιπαθώ ωστόσο, το γαλλικό μανικιούρ ήταν, είναι και θα παραμείνει τάση. Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι είναι τάση το πολύχρωμο μανικιούρ.

Τα χρώματα by default μας φτιάχνουν τη διάθεση και όταν συνδυάζονται με ευφάνταστα σχέδια… Ε, τότε δεν μπορώ ούτε εγώ να δηλώσω αντιπάθεια, ακόμα και αν συνθέτουν γαλλικά μανικιούρ!

https://www.instagram.com/p/CLUuwFVFlxx

Εδώ θα δεις πώς να κάνεις τα νύχια σου να μοιάζουν με σορμπέ, γαλλικό είναι και αυτό!

Για σήμερα λοιπόν Δευτέρα, το nailspiration έχει πολύχρωμα, ευφάνταστα γαλλικά μανικιούρ που βρήκα μέσα στα προφίλ των αγαπημένων μου (μας) artists.

To παραδέχομαι!

Είναι πραγματικά πανέμορφα και δεν τα αντιπαθώ. Αντιθέτως, έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελά όσο έκανα την έρευνα και αυτό λέει πολλά.


via GIPHY

Με ένα ακόμα scroll θα τα ανακαλύψεις όλα και θα χαμογελάσεις και εσύ. Και μη σκας, η κακοκαιρία θα μας αφήσει και θα σκάμε κυριολεκτικά από τη ζέστη σε λίγο!

Δες εδώ μερικά μανικιούρ που μοιάζουν με ουράνια τόξα για να χαμογελάσεις ακόμα περισσότερο