#LightningBoltNails Ναι, σήμερα θα μιλήσουμε για νύχια με κεραυνούς…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#LightningBoltNails Ναι, σήμερα θα μιλήσουμε για νύχια με κεραυνούς…

Ο κεραυνός μπορεί να είναι ταυτισμένος με τις μπόρες αλλά εμείς τον βρίσκουμε pop, funky και τέλειο για τα καλοκαιρινά μας nail art

Με λένε Χριστίνα (Χρόνη, μην μπερδεύεσαι) και έχω στο δάχτυλό μου ένα τατουάζ κεραυνό. Όχι, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο συμβολισμό, απλά μου αρέσουν οι κεραυνοί!

Γι᾽αυτό σήμερα, Κυριακή, αποφάσισα να σου αποδείξω ότι είναι πανέμορφοι ΚΑΙ για τα καλοκαιρινά σου nail art.


https://www.instagram.com/p/BdxgoLiHmte/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όχι, οι κεραυνοί δεν είναι χειμερινοί. Παρ᾽όλο που είναι ταυτισμένοι με τις… μπόρες (duh!), είναι ένα σχέδιο που δεν έχει εποχή και με τα κατάλληλα χρώματα, μπορεί να μεταμορφωθεί σε super pop και funky nail art σχέδιο.

Εδώ έχουμε μερικά ακόμα funky nail art!

Για φαντάσου...

Ναι, ξεκάθαρα αν κάνεις μαύρους κεραυνούς σε γκρι νύχια τότε έχεις ένα wintery μανικιούρ, αλλά σκέψου να κάνεις κίτρινους κεραυνούς επάνω σε γαλάζιο φόντο.

Να δοκιμάσεις πολύχρωμους κεραυνούς επάνω σε ένα ολόλευκο μανικιούρ ή ακόμα καλύτερα, πράσινους κεραυνούς επάνω σε hot pink νύχια!


via GIPHY


Όπως αντιλαμβάνεσαι, όλα είναι θέμα προοπτικής και διάθεσης και μιας που σήμερα είναι Κυριακή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, παρακάτω συγκέντρωσα τα πιο fun nail art με κεραυνούς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι ένα ακόμα scroll για να τα δεις όλα. Και σε παρακαλώ, φόρα αντηλιακό ό, τι και αν κάνεις σήμερα!

Καλές βουτιές!

Δες εδώ και μερικά μανικιούρ που θυμίζουν καλοκαίρι!